• “Uw verhuizing prettig
    geregeld met Meta Verhuizingen!”

Dit is de verhuisservice van Meta TopMovers Eindhoven

Meta TopMovers biedt al ruim 50 jaar de beste verhuisservice in de regio Eindhoven. Of u nu binnen de gemeente verhuist, naar de andere kant van het land of zelfs naar het buitenland: bij Meta TopMovers is uw verhuizing in goede handen.

Wat kunt u verwachten van onze verhuisservice?

Verhuizen is een drukke aangelegenheid. U wilt natuurlijk dat uw eigendommen met de grootste zorg worden behandeld. Bij Meta TopMovers worden alle verhuizers goed opgeleid en begeleid volgens standaarden van de hoogste kwaliteit. Zo zijn we aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers waardoor u profiteert van een aantal belangrijke voordelen.

Klanten geven Meta hoge beoordeling!

Wij vragen al onze klanten om de verhuisservice van Meta TopMovers te beoordelen. Via de organisatie voor Erkende Verhuizers zijn wij aangesloten bij Klantenvertellen.nl. Rechts op deze pagina kunt u ons huidige beoordelingscijfer zien en daar zijn we best een beetje trots op. Het hele Meta TopMovers team werkt er dagelijks aan om die beoordeling in stand te houden én verder te verbeteren.

Persoonlijke service

Elke verhuizing is uniek en daarom vinden wij een persoonlijke service van groot belang. Onze verhuisspecialisten nemen graag de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren. Zo zorgen we dat u weet waar aan toe bent, en niet voor verrassingen komt te staan.

Meta TopMovers gaat net een stapje verder

Bij Meta TopMovers steken we graag onze handen uit de mouwen. Heeft u speciale wensen? Dan horen wij dat graag en zullen wij altijd ons best doen om u verder te helpen. Wij kunnen u helpen inpakken, helpen met het demonteren of monteren van meubilair of bij het weghalen van lampen en andere wanddecoratie.

  • BulletpointRuim 50 jaar ervaring
  • BulletpointErkende Verhuizers
  • BulletpointZekerheid & Garantie
  • BulletpointHoge klantwaardering