Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Zakelijk verhuizen

Bij verhuizen zorgen wij voor een minimale stilstand in uw bedrijf!

Bedrijfsverhuizingen & Kantoorverhuizingen

Een compacte bedrijfsverhuizing of een complexe kantoorverhuizing. Meta Top Movers kan elke verhuizing voor u verzorgen, onafhankelijk van de omvang en het volume. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een team van specialisten voor u samen, die uw bedrijfsverhuizing van het begin tot het einde zal begeleiden, coördineren en uitvoeren. U weet daardoor precies bij wie u terecht kunt met vragen of aanpassingen.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende Project Verhuizer

Ook Opslag, Facility en Archiefdiensten

Aangesloten bij
Top Movers

Bedrijfsverhuizing op rolletjes

Natuurlijk is een verhuizing voor uw bedrijf en medewerkers altijd een (in)spannende gebeurtenis. Want kan de continuïteit wel gewaarborgd worden bij een bedrijfsverhuizing inclusief de productie­afdeling en is het mogelijk om voorraad of goederen eventueel tijdelijk op te slaan als dat nodig is?
Het zijn vragen waar u zich met het deskundig team van Meta Top Movers geen zorgen om hoeft te maken. Met onze expertise kennen we de problemen en zorgen we voor passende oplossingen. Uw bedrijfsverhuizing loopt op rolletjes, ook als er onverwacht tijdelijke opslag nodig is. Zo zorgen we dat u weer snel op de nieuwe locatie aan de slag kan.

Kantoorverhuizing zonder zorgen

Terwijl u bezig bent met uw bedrijfsvoering en uw klanten, maakt u zich zorgen om de kantoorverhuizing. U vraagt zich af hoe het moet met het kantoormeubilair, de aansluitingen en bereikbaarheid tijdens de verhuizing terwijl u uw medewerkers hard nodig heeft voor de continuïteit van uw bedrijf.
Door onze ervaring kennen wij deze zorgen en hebben daarvoor onze klusjesman service ontwikkeld. Deze service kan veel van de werkzaamheden rondom een kantoorverhuizing uit handen nemen. Zij (de)monteren het meubilair, sluiten ICT­apparatuur aan, herstellen kleine reparaties en zorgen daarmee voor een kantoorverhuizing zonder zorgen.

Nieuwsgierig geworden en toe aan een oriënterend gesprek of staat er op afzienbare tijd een een bijzondere bedrijfsverhuizing in de planning? Laat het ons weten. Wij komen graag bij u aan tafel om uw verhuizing te bespreken.

Klantenwaardering door onze zakelijke klanten:

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde zakelijke verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details