Your relocation conveniently arranged with Meta Top Movers!
EN

Verhuisbedrijf

Your relocation conveniently arranged with Meta Top Movers!

Waarom voor een verhuisbedrijf kiezen?

Verhuizen brengt vaak al een hoop kosten met zich mee. U vraagt zich misschien af waarom u dan voor een verhuisbedrijf zou kiezen. U kunt immers ook zelf een busje huren en met een paar vrienden of familieleden verhuizen. Toch heeft verhuizen met Meta Top Movers een flink aantal voordelen die vaak de kosten ruimschoots dekken.

1. Kosten bij zelf verhuizen
Een verhuizing neemt, inclusief inpakken en uitpakken, al snel een paar dagen in beslag. Daar zult u vrije dagen voor op moeten nemen. Als uw bedrijf onder een CAO valt, hebt u misschien recht op een gratis verhuisdag. Dat scheelt natuurlijk, maar het blijft een boel tijd die u ook aan uw nieuwe onderkomen kunt besteden. Familieleden en vrienden moeten ook vrije dagen opnemen. Dan moet u nog vervoer regelen, voor eten en drinken zorgen en s avonds voor iedereen patat of chinees halen. Als u dat allemaal bij elkaar optelt zult u zien dat de kosten voor een verhuisbedrijf enorm meevallen!

2. Bespaar uzelf lichamelijke klachten
Daarnaast kan verhuizen behoorlijk zwaar zijn. U zult niet de eerste zijn die na een verhuizing dagenlang plat ligt van de rugpijn. Onze verhuizers zijn getraind en doen dit elke dag. Wanneer u voor een verhuisbedrijf kiest, bespaart u dus een hoop tijd en lichamelijk klachten.

3. Alle verhuismiddelen aanwezig
Meta Top Movers heeft alle verhuismiddelen in huis om uw verhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Van kledingrekken tot inpakpapier en van matrashoezen tot standaard verhuisdozen. Als u zelf gaat verhuizen, moet u dit allemaal los regelen. Vaak verzint men allerlei creatieve oplossingen maar onze verhuismiddelen zijn ervoor bedoelt. Dat scheelt tijd, frustratie en schade aan uw eigendommen.

4. Garantie en zekerheid
Als u kiest voor een Erkend Verhuisbedrijf, dan heeft u de garantie dat uw verhuizing altijd door gaat: wat er ook gebeurt. U loopt dus geen enkel risico dat iemand ziek wordt en niet kan helpen. Daarnaast is uw verhuizing volledig verzekerd tot EUR 100.000. Een televisie of wasmachine per ongeluk laten vallen, kan aardig in de kosten lopen.

Tip: Meta helpt u ook met Opslagruimte!

Krijg u te maken met een uitgestelde oplevering? Of logeert u tijdelijk bij familie of vrienden voordat u naar het buitenland verhuist? Meta Top Movers kan u ook helpen bij passende opslagruimte in heel Nederland.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende verhuizers

Zekerheid & Garantie

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde, particuliere verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details