Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Over ons

Met ruim 50 jaar ervaring, is Meta Top Movers een gedreven verhuisbedrijf gericht op de toekomst. Of u nu binnen de gemeente verhuist, naar de andere kant van het land of zelfs naar het buitenland: bij Meta Top Movers is uw verhuizing in goede handen. Door de vakkundige en betrouwbare dienstverlening zijn wij uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste in Zuidoost-Nederland.

Aangesloten bij Top Movers

Wij van Meta Top Movers, zijn aangesloten bij de organisatie Top Movers. Dit is een samenwerkingsverband van erkende professionele verhuisbedrijven. Dit is voordelig voor ons en voor u. De samenwerking maakt het voor ons mogelijk om een landelijke dekking te bieden met lokale ervaring voor ieder verhuisproject. Hierdoor bundelen we onze krachten met de 500 beschikbare vakspecialisten zodat we u bij iedere vraag kunnen helpen. Zowel particulieren als bedrijven, zorg-, onderwijsinstellingen en overheidsdiensten. 

Uitstekende service

Wij begrijpen dat verhuizen een emotioneel proces kan zijn. U kunt ervan uitgaan dat wij met zorg en professioneel met uw persoonlijke of bedrijfseigendommen om gaan. Bij iedere verhuizing kunt u een uitstekende service van ons verwachten. Al onze verhuizers zijn goed opgeleid en begeleid volgens standaarden van de hoogste kwaliteit.

Persoonlijke service

Elke verhuizing is uniek en daarom vinden wij een persoonlijke service van groot belang. Onze verhuisspecialisten nemen graag de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren. Zo zorgen we dat u weet waar aan toe bent, en niet voor verrassingen komt te staan.

Speciale wensen?

Bij Meta Top Movers steken we graag onze handen uit de mouwen. Heeft u speciale wensen? Dan horen wij dat graag en zullen wij altijd ons best doen om u verder te helpen. Wij kunnen u helpen inpakken, helpen met het demonteren of monteren van meubilair of bij het weghalen van lampen en andere wanddecoratie.

Klanten geven Meta een hoge beoordeling!

Omdat uw ervaring en tevredenheid voor ons op de eerste plaats staat, staan we altijd open voor uw mening. Uw mening houd ons scherp. Via de organisatie voor Erkende Verhuizers zijn wij daarom aangesloten bij Klantenvertellen.nl. En wij zijn heel trots op de gemiddelde beoordeling! Het hele Meta Top Movers team werkt er dagelijks aan om die beoordeling in stand te houden én verder te verbeteren.

Klantenwaardering door onze zakelijke klanten

Klantenwaardering door onze particuliere klanten:

Onbezorgd verhuizen

Meta Top Movers werkt met kwaliteitscertificaten. Deze centraal geregelde certificaten geven u de garantie dat we op het gebied van veiligheid, milieu, kwaliteit en verzekering bij schade aan de hoogste eisen voldoen. Zo kunt u met een gerust hart uw verhuizing van a tot z aan ons overlaten. In de loop van de tijd hebben we al veel succesvolle particulieren en zakelijke verhuizingen gedaan. Maak vooral gebruik van onze kennis. Door ons in een vroeg stadium bij de verhuizing te betrekken maakt u gebruik van onze kennis, advies en begeleiding. Uw verhuizing is bij ons altijd goed geregeld. 

ISO9001

VCA

ISO14001

Erkende verhuizers

Erkende Projectverhuizers

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details