Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Projectverhuizing

Bij projectverhuizingen zorgen wij voor een minimale stilstand in uw bedrijf!

Wat is een projectverhuizing?

Een projectverhuizing is een specifieke verhuizing speciaal voor de zakelijke markt. Meta Top Movers voert projectverhuizingen uit voor scholen, zorginstellingen, machineparken en kunstcollecties. Toch is een projectverhuizing net anders dan een algemene zakelijke verhuizing van bijvoorbeeld een kantoorpand.

Projectverhuizing heeft bijzondere aandacht nodig. De verhuizing staat of valt bij een goede communicatie. Hiermee voorkomen we onduidelijkheden, onrust en daarbij behorende stress. Het gaat bij projectverhuizingen om veel meer dan alleen het verhuizen van het meubilair.

meta top movers verhuisbedrijf

Soorten projectverhuizingen

Een goede voorbereiding zorgt voor een efficiënt verloop van de projectverhuizing. De volgorde, specifieke eisen aan het transport of de hulpmiddelen di

De verhuizing van een zorginstelling raakt vaak een gevoelige snaar. Het gaat om veel meer dan alleen het verhuizen van meubilair. Dit soort projectverhuizingen vraagt een specifieke aanpak waarbij rekening gehouden moet worden met voldoende rust en begeleiding van essentieel belang is bij alle betrokkenen. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de individuele wensen. Indien gewenst geven wij een voorlichting aan bewoners, patiënten en familieleden over de verhuizing.

Maar ook in het onderwijs is rust, in combinatie met snelheid, belangrijk. U wilt dat u de lessen snel kunt hervatten. Een projectverhuizing binnen een onderwijsinstelling is voornamelijk een logistiek proces. Door de inzet van een groot aantal medewerkers, verhuismaterialen en specialisten realiseren wij de verhuizing snel en efficiënt.

Werkwijze bij een projectverhuizing

De verhuizing van een zorginstelling raakt vaak een gevoelige snaar. Het gaat immers om veel meer dan alleen het verhuizen van het meubilair. Een

Bij een projectverhuizing komt veel kijken. Afhankelijk van de soort verhuizing werken onze projectverhuizers volgens een vast proces. Deze communiceren ze op voorhand met u. Zo weet u wat u kunt verwachten.

Bij Meta Top Movers stoppen we veel zorg en tijd in de voorbereiding. Een goede voorbereiding zorgt voor een efficiënt verloop van de projectverhuizing. Tijdens de voorbereiding brengen we de volgorde, specifieke eisen aan het transport of de benodigde hulpmiddelen in kaart.

Op basis van deze voorbereiding krijgt u een overzichtelijk en gedetailleerd draaiboek. Daarin staan alle afspraken met betrekking op de planning, procedures en eventueel extra in te zetten medewerkers om de nieuwe bedrijfslocatie in te richten.

Traject

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende Project Verhuizer (EPV)

Ook Opslag, Facility en Archiefdiensten

Hoge klantwaardering

Volledige ontzorging bij uw bedrijfsverhuizing

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Meta Top Movers is onderdeel van Erkende Verhuizers en begeleidt uw gehele projectverhuizing. Met onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met de vragen, onrust en zorgen die een projectverhuizing met zich meebrengt. Staat een bijzondere verhuizing op de planning? Bij ons team van specialisten is uw verhuizing in goede handen. Neem tijdig contact op, zodat wij samen met u uw verhuizing kunnen doorspreken.

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde zakelijke verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details