Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Internationaal verhuizen

Uw verhuizing prettig geregeld met internationaal verhuisbedrijf Meta Top Movers!

Internationaal verhuisbedrijf

Gaat u internationaal verhuizen binnen Europa? Dan kan het overweldigend zijn waar u allemaal rekening mee moet houden. Denk aan het papierwerk, het zorgvuldig inpakken van uw inboedel en dan nog het transporteren van uw inboedel. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen. Ook internationaal staat Meta Top Movers garant voor een zorgeloze en soepele verhuizing. Dat is wel zo fijn.

Internationaal verhuizen binnen Europa is met de regelgeving binnen de Europese Unie makkelijker dan een verhuizing buiten Europa. Zo is er (zo goed als) geen sprake van oponthoud bij de grenzen en douane. Uw inboedel verhuizen wij meestal over de weg, spoor of per boot. Dit stemmen wij altijd samen met u af, kijkend naar de planning en uw budget.

Bij internationaal verhuizen is het belangrijk om uw goederen zorgvuldig in te pakken voor de lange en soms ook hobbelige rit. U kunt dit zelf regelen. Het voordeel van een internationaal verhuisbedrijf is dat wij alle soorten goederen inpakken met hoogwaardig en specifiek inpakmateriaal. Omdat onze specialisten dagelijks internationaal verhuizen gaat dit soepel en snel. Ook uw kwetsbare inboedel, zoals een piano of antiek meubilair, voorzien wij van op maat gemaakte emigratie bekisting. Zo komt uw inboedel onbeschadigd aan op eindbestemming.

Laat u volledig ontzorgen, ook met de afhandeling van douanedocumenten en administratieve handelingen. Met de allrisk verzekering bent u van deur tot deur verzekerd van de volledige vervangingswaarde. Dat is internationaal verhuizen zonder gedoe.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Intercontinentale verhuizing en verhuizen buiten Europa

Bent u van plan internationaal te verhuizen buiten Europa? Dan raden wij u aan om samen te werken met een internationaal verhuisbedrijf. Simpelweg omdat er veel bij komt kijken en de manier van transport zo complex is dat goede netwerken belangrijk zijn.

Bij een verhuizing buiten Europa krijgt u te maken met douaneformaliteiten en andere wet- en regelgeving. Wel zo handig als een ervaren internationaal verhuisbedrijf alle administratieve handelingen voor u verzorgt.

En heeft u ook al nagedacht over het inpakken van uw inboedel? De verschillende vormen van transport vraagt dat het inpakken met grote zorg en aandacht wordt gedaan. De verhuisspecialisten van Meta Top Movers hebben niet alleen de ervaring, maar ook de specialistische kennis in huis. Daarnaast zorgen wij voor hoogwaardig, specifiek inpakmateriaal voor alle soorten goederen.

Als onderdeel van samenwerkingsverband Top Movers zijn wij lid van enkele vooraanstaande internationaal erkende verhuisbedrijven. Zo laten wij iedere internationale verhuizing vlekkeloos en soepel verlopen. Daarnaast kunt u uitgaan van de kwaliteit en service die u van ons gewend bent. Wij onderscheiden ons door een efficiënte en moderne aanpak. Met het FAIM keurmerk op zak en de aansluiting bij het wereldnetwerk FIDI Global Alliance kunt u uw inboedel met een gerust hart aan onze specialisten overlaten.

Meta Top Movers maakt gebruik van een automatische track-and- trace systeem om uw inboedel wereldwijd te volgen en te monitoren. Doordat deze voorzien is van moderne communicatieapparatuur vraagt u op ieder gewenst moment de status van uw inboedel op.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende verhuizers

Zekerheid & Garantie

Hoge klantwaardering

Meta Top Movers uw erkende verhuizer

U laat uw inboedel niet zomaar aan ieder internationaal verhuisbedrijf over. U wilt de zekerheid dat uw spullen met de grootste zorg en aandacht worden verhuisd. Of het gaat om particulier verhuizen, een complexe of compacte zakelijke verhuizing, Wij draaien onze handen daar niet voor om. Met Meta Top Movers laat u uw internationale verhuizing over aan een ‘Erkende Verhuizer’.

Uw voordelen van verhuizen met een erkend meubeltransportbedrijf:

Wat kost internationaal verhuizen?

Bent u nog aan het twijfelen om uw internationale verhuizing uit te besteden aan een verhuisbedrijf? Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Ook bepaalt u zelf in hoeverre u ontzorgt wilt worden. Daarom krijgt u van ons altijd een persoonlijke offerte, afgestemd op uw specifieke internationale verhuizing.

De voordelen van een internationaal verhuisbedrijf

Benieuwd naar de kosten voor uw internationale verhuizing? Neem contact op voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Meer informatie?

Wij begrijpen dat er veel op u af komt bij een internationale verhuizing. Wacht niet langer en neem contact met ons op. Wij geven u vrijblijvend advies wat van toepassing is op uw specifieke verhuizing. Zo weet u meteen wat u te wachten staat en waar u aan toe bent. Lees ook de ervaringen van personen en bedrijven die u voor gingen.

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde, internationale verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details