Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Internationaal verhuizen

Uw verhuizing prettig geregeld met internationaal verhuisbedrijf Meta Top Movers!

Uw verhuizing wereldwijd

Internationaal verhuisbedrijf Meta Top Movers is, als onderdeel van samenwerkingsverband Top Movers, gespecialiseerd in het wereldwijd verhuizen van inboedels. Top Movers is lid van enkele vooraanstaande internationaal erkende verhuisorganisaties, geselecteerd op basis van kwaliteit en service. Zij onderscheidt zich door een efficiënte en moderne aanpak. Binnen ons netwerk beschikt Top Movers Spijkenisse over het keurmerk FAIM en is aangesloten bij het wereldnetwerk FIDI.
Voor alle soorten goederen zorgen wij voor hoogwaardig, specifiek verpakkingsmateriaal. Ook verzorgen wij alle douanedocumentatie en administratieve handelingen. Een gecomputeriseerd tracking & tracing systeem wordt gebruikt om uw zending wereldwijd te volgen en te monitoren. Door het gebruik van moderne communicatie-apparatuur kunt u op ieder gewenst moment de status van uw zending opvragen. Of u nu verhuist van China naar Frankrijk of van Nederland naar Amerika, Meta Top Movers verzorgt als internationaal verhuisbedrijf het hele traject tot in de puntjes!

Klik op contact voor meer informatie.

Uw verhuizing binnen Europa

Ook internationaal staat Meta Top Movers garant voor een zorgeloze verhuizing. Binnen Europa vindt transport meestal plaats over de weg, maar vervoer per spoor of shortsea behoren ook tot de mogelijkheden, afhankelijk van budget en planning.
Voor alle soorten goederen worden hoogwaardige, specifieke verpakkingsmaterialen gebruikt. Tevens kan Meta Top Movers voor extra kwetsbare goederen, zoals een piano of antiek meubilair e.d. emigratiebekisting op maat maken om zodoende te garanderen dat uw goederen in ongeschonden staat op de plaats van bestemming worden afgeleverd.
Internationaal verhuisbedrijf Meta Top Movers verzorgt voor u de afhandeling van douanedocumentatie en diverse administratieve handelingen in het traject. Wij bieden u een all-riskverzekering van deur tot deur op basis van volledige vervangingswaarde. Hierdoor bent u verzekerd van een piekfijn verzorgde verhuizing!

Klik op contact voor meer informatie.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende verhuizers

Zekerheid & Garantie

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde, internationale verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details