Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Bedrijfsverhuizing met Meta Top Movers

Of dit nu uw eerste zakelijke verhuizing is of dat u er al bekend mee bent, Meta Top Movers schiet te hulp.

Uw bedrijfsverhuizing goed geregeld met Meta Top Movers

Een bedrijfsverhuizing betekent vaak een nieuwe, frisse start. Iets waar u en uw medewerkers naar uitkijken. Toch wordt de periode van het verhuizen vaak als stressvol ervaren. Dat is niet vreemd als u niet thuis bent in de verhuiswereld. Of dit uw eerste zakelijke verhuizing is of dat u er al bekend mee bent, Meta Top Movers schiet u te hulp.

Een zakelijke verhuizing laat u niet zomaar aan een verhuisbedrijf over. U zoekt een ervaren partner die u volledig ontzorgt en tegelijkertijd zorgvuldig met uw zakelijke inboedel omgaat. Wat wij doen, doen wij met zorg. Ongeacht hoe omvangrijk of beperkt uw wensen zijn. Wilt u verhuizen met maximale zekerheid? Dan verhuist u met Meta Top Movers.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende Project Verhuizer

Ook Opslag, Facility en Archiefdiensten

Aangesloten bij
Top Movers

Verhuizen met een erkend verhuisbedrijf

Meta Top Movers is aangesloten bij de organisatie van ‘Erkende Verhuizers’. Een Erkende Verhuizer biedt u en uw bedrijf enkele garanties:

Uw bedrijfsverhuizing op rolletjes

In de ruim 50 jaar ervaring zijn alle soorten en maten, compacte en complexe bedrijfs- en kantoorverhuizingen voorbij gekomen. 

Een verhuizing combineren met de bedrijfsvoering is bijna een onmogelijk taak. U moet zich kunnen focussen op uw werkzaamheden en niet op de zorgen rondom de verhuizing. 

Daarom stellen wij op basis van uw wensen en eisen een team van specialisten voor u samen. Zij begeleiden, coördineren en voeren uw zakelijke verhuizing van het begin tot het einde uit. U weet daardoor precies bij wie u terecht kunt met vragen of aanpassingen.

Zo kunnen u en uw medewerkers zich tijdens de verhuizing blijven focussen op de dagelijkse werkzaamheden, dan focussen wij ons op de verhuizing.

Onze bedrijfsverhuizers

De kracht achter Meta Top Movers zijn onze verhuisspecialisten. De verhuiscoördinatoren en klusjesmannen zetten zich dagelijks in voor een soepele bedrijfsverhuizing.

Een bedrijfsverhuizing wordt uitgevoerd in een team, geleid door een ervaren voorman. Gedurende het hele proces houdt de voorman u op de hoogte en managet de verwachtingen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat de stand van zaken is.

Naast ervaren verhuizers kunt u gebruik maken van onze handyman service. Met deze service laat u het demonteren en monteren van meubels en apparatuur aan de klusjesmannen over. Zeker wanneer uw bedrijf of kantoor is voorzien van veel apparatuur en kantoormeubels is dit aan te raden. 

meta top movers verhuisbedrijf

De aanvullende diensten

Bij een zakelijke verhuizing komt meer kijken dan u in eerste instantie zou denken. Zo bestaat bijvoorbeeld de kans dat bij onvoldoende verhuismaterialen het proces vertraging oploopt. Met de aanvullende diensten van Meta Top Movers verloopt iedere bedrijfs- of kantoorverhuizing zoals u dat wenst.

Aanvullende diensten:

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden? En heeft u binnen afzienbare tijd een bijzondere zakelijke verhuizing op de planning staan? Laat het ons weten. Ook wanneer u een oriënterend gesprek wilt. Wij komen graag bij u aan tafel om uw verhuizing te bespreken.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden? En heeft u binnen afzienbare tijd een bijzondere zakelijke verhuizing op de planning staan? Laat het ons weten. Ook wanneer u een oriënterend gesprek wilt. Wij komen graag bij u aan tafel om uw verhuizing te bespreken.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details