Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Op zoek naar dé verhuispartij voor uw bedrijfsverhuizing?

Dan bent u hier aan het juiste adres. Of dit nu uw eerste bedrijfsverhuizing is of er al ervaring mee heeft, Meta Top Movers staat voor u klaar.

Uw bedrijfsverhuizing goed geregeld

Een nieuwe start is altijd spannend en vol verwachtingen. Het is een moment waarop u als team samenkomt en gezamenlijk uitkijkt naar wat komen gaat. Echter, de weg ernaartoe kan stressvol zijn, vooral als u niet bekend bent met de ins en outs van een verhuizing. Ongeacht of dit uw eerste zakelijke verhuizing is of dat u al bekend bent met het proces, bij Meta Top Movers bent u aan het juiste adres.

Wij begrijpen dat een zakelijke verhuizing meer is dan alleen het verplaatsen van spullen. Het is een proces waarbij zorgvuldigheid en aandacht voor detail centraal staan. Ons team van gespecialiseerde verhuizers behandelt uw zakelijke inboedel alsof het onze eigen is. Wij bieden een service die volledig ontzorgt, zodat u zich kunt blijven richten op wat echt belangrijk is: uw bedrijf.

Waarom kiezen voor Meta Top Movers?

Ruim 50 jaar ervaring in verhuizingen

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij elk type bedrijfsverhuizing, groot of klein, met succes kunnen uitvoeren.

Erkende Project Verhuizer

Als erkend verhuisbedrijf bieden wij u de zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ook opslag, facility en archiefdiensten

Naast verhuizingen bieden wij een breed scala aan aanvullende diensten om uw overgang zo soepel mogelijk te maken.

Onderdeel van Top Movers

Onze aansluiting bij dit netwerk verzekert u van een landelijke dekking en service van de hoogste kwaliteit.

Uw bedrijfsverhuizing op rolletjes

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij alle soorten bedrijfsverhuizingen meegemaakt. Wij begrijpen dat het combineren van een verhuizing met de dagelijkse bedrijfsvoering een uitdaging kan zijn. Daarom stellen wij een team van specialisten samen die uw verhuizing van begin tot eind begeleiden en coördineren. Zo kunt u zich focussen op uw werk, terwijl wij zorgen dat uw verhuizing soepel verloopt.

De bedrijfsverhuizers voor uw opdracht

De kracht achter Meta Top Movers zijn onze verhuisspecialisten. De verhuiscoördinatoren en klusjesmannen zetten zich dagelijks in voor een soepele bedrijfsverhuizing.

Een bedrijfsverhuizing wordt uitgevoerd in een team, geleid door een ervaren voorman. Gedurende het hele proces houdt de voorman u op de hoogte en managet de verwachtingen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat de stand van zaken is.

Naast ervaren verhuizers kunt u gebruik maken van onze handyman service. Met deze service laat u het demonteren en monteren van meubels en apparatuur aan de klusjesmannen over. Zeker wanneer uw bedrijf of kantoor is voorzien van veel apparatuur en kantoormeubels is dit aan te raden. 

meta top movers verhuisbedrijf

Het proces van een bedrijfsverhuizing met Meta Top Movers

Stap 1. Eerste contact en inventarisatie

Elke bedrijfsverhuizing begint met een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw specifieke wensen en eisen. Dit kan telefonisch, maar wij komen ook graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Op basis van deze inventarisatie stellen wij een verhuisplan op.

Stap 2. Offerte en planning

U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Deze offerte is volledig afgestemd op uw wensen en bevat een gedetailleerde planning van de verhuizing. Wij zorgen ervoor dat alle aspecten van de verhuizing worden meegenomen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Stap 3. Voorbereiding

In de voorbereidingsfase zorgen wij ervoor dat alles klaar is voor de verhuizing. Dit omvat onder andere het leveren van verpakkingsmaterialen, het inpakken van uw inboedel en het demonteren van meubels en apparatuur. Onze handyman service staat klaar om u te helpen met het demonteren en monteren van uw kantoorinrichting.

Stap 4. De verhuizing

Op de dag van de verhuizing komt ons team van ervaren verhuizers bij u langs. Onder leiding van een verhuiscoördinator wordt de verhuizing uitgevoerd volgens het opgestelde plan. Wij zorgen ervoor dat uw inboedel veilig en efficiënt wordt verplaatst naar de nieuwe locatie. Gedurende het hele proces houden wij u op de hoogte van de voortgang.

Stap 5. (optioneel) Installatie en montage

Na aankomst op de nieuwe locatie zorgen wij voor de installatie en montage van uw kantoorinrichting. Onze handyman service staat klaar om meubels en apparatuur weer op de juiste plek te zetten en aan te sluiten. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe kantoor direct operationeel is.

Dé bedrijfsverhuizer voor verschillende sectoren

Meta Top Movers is uw partner voor bedrijfsverhuizingen in iedere sector. Elke sector heeft zijn eigen specifieke eisen en uitdagingen en ons team is uitgerust met de kennis en ervaring om hieraan te voldoen. Een greep uit de verschillende sectoren die wij verhuizen:

Ons team van Meta Top Movers zorgt voor een naadloze overgang voor elk type bedrijf, met minimale onderbreking van uw dagelijkse activiteiten. Met onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren, kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsverhuizing in deskundige handen is.

Verhuizen met een Erkend Verhuisbedrijf

Als u kiest voor Meta Top Movers, kiest u voor zekerheid. Als erkend verhuisbedrijf bieden wij u enkele belangrijke garanties:

  • Een zakelijke inboedelverzekering voor volledige gemoedsrust.
  • Verhuisgarantie, zodat uw bedrijfsverhuizing altijd doorgaat. Mochten wij om welke reden dan ook de verhuizing niet door kunnen laten gaan, dan regelt de Organisatie van Erkende Verhuizers dat een andere Erkende Verhuizer uw zakelijke verhuizing uitvoert.
  • Toegang tot een onafhankelijke geschillencommissie voor maximale zekerheid.
  • Een team van specialistische verhuizers die zorgvuldig en discreet met uw inboedel omgaan.
Erkende project verhuizers

Benieuwd hoe de bedrijven die u voorgingen ons beoordelen?

Kunnen we uw bedrijf nog ergens mee helpen?

Bij een zakelijke verhuizing komt meer kijken dan u in eerste instantie zou denken. Zo bestaat bijvoorbeeld de kans dat bij onvoldoende verhuismaterialen het proces vertraging oploopt. Met de aanvullende diensten van Meta Top Movers verloopt iedere bedrijfs- of kantoorverhuizing zoals u dat wenst.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u een (bijzondere) bedrijfsverhuizing op de planning staan? Laat het ons weten. Ook wanneer u een oriënterend gesprek wilt. Wij komen graag bij u langs om uw verhuizing te bespreken.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details