Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Kantoor opslag

Uw goederen gegarandeerd veilig met de kantoormeubel opslag van Meta Top Movers.

Meta Top Movers kantoormeubel opslag

Voor veel bedrijven waarschijnlijk een bekend probleem: bureaus, stoelen en ander kantoormeubilair wat niet gebruikt wordt, maar enorm in de weg staat. Schaarse kantoorruimtes dienen als opslagruimte, met ruimte tekort als gevolg. In dit geval is het opslaan van uw kantoormeubilair bij Meta Top Movers een ideale uitkomst. Bij Meta Top Movers slaan wij uw kantoormeubilair op onder de juiste omstandigheden in een locatie bij u in de buurt. 

Naast de mogelijkheid tot het opslaan van het kantoormeubilair, is het ook mogelijk om het beheren van het kantoorinventaris uit handen te geven aan Meta Top Movers. 

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent kantoormeubel opslag? Op deze pagina leest u wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Mocht u na het lezen van deze pagina alsnog met vragen zitten of wenst u persoonlijk advies te ontvangen? Neem dan contact met ons op.

meta top movers verhuisbedrijf

Waarom kiezen voor kantoor opslag?

Meta Top Movers is gespecialiseerd in het opslaan en beheren van kantoorinventarissen. Kantoormeubilair opslag kan op verschillende momenten binnen uw bedrijf van pas komen. 

Kantoor opslag is de perfecte uitkomst wanneer:

Kantoor opslag is zowel geschikt voor korte- als lange termijn opslag en voor zowel kleine- als grote voorraden. Door de flexibele mogelijkheden in opslag heeft het opslaan van het kantoormeubilair bij Meta Top Movers vele voordelen:

Wat zijn de kosten voor kantoormeubel opslag?

De uiteindelijke opslagmethode wordt afgestemd op basis van de wensen van de klant. Aan de hand van deze wensen, het opslagtermijn, de grootte van de opslag en de wens betreffende het wel- of niet beheren van de voorraad, worden de uiteindelijke kosten bepaald. Het kantoormeubilair wordt opgeslagen per m2 of in opslagcontainers. 

Voor een passende offerte, op basis van uw wensen en eisen, kunt u contact met ons opnemen. We zullen samen kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en u vervolgens een passende offerte toesturen.

Onze kantoormeubel opslagruimtes

Naast het beheer van archiefopslag , palletopslag en inboedelopslag, zijn onze loodsen ook uitermate geschikt voor kantoormeubel opslag. De opslagfaciliteiten van Meta Top Movers zijn volledig beveiligd en daarnaast wordt het kantoormeubilair onder de meest ideale omstandigheden opgeslagen. 

Meta Top Movers beschikt over opslaglocaties door heel Nederland, waardoor er altijd een locatie is bij uw bedrijf in de buurt. Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken en ontvang een passende offerte.

Kantoorinventaris beheer

Naast de opslagmogelijkheden van het kantoormeubilair is het ook mogelijk om het beheren van het kantoor inventarissen uit handen te geven. Meta Top Movers beschikt over een uitgekiend registratiesysteem, waardoor alle in- en uitgaande bewegingen nauwkeurig bijgehouden worden. Op deze manier kunt u de voorraad op afstand beheren. Mocht u dan een nieuwe werknemer verwelkomen binnen uw bedrijf, dan kunt u gemakkelijk schakelen en snel zorgen voor passend kantoormeubilair.

Voordelen kantoormeubel opslag bij Meta Top Movers

Offerte aanvragen

Naast de gespecialiseerde vormen van opslag, zijn we bij Meta Top Movers ook inzetbaar om uw, particuliere of zakelijke, verhuizing uit handen te nemen. U kunt kiezen voor een complete verhuizing op maat waarbij wij alles omtrent de verhuizing uit handen nemen of u kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de klusjesman service. Ook is het mogelijk dat wij het transporteren van uw meubels van u overnemen. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een passende oplossing! Neem contact met ons op zodat we samen de best oplossing kunnen bekijken. Vervolgens zullen wij een offerte aanleveren op basis van uw wensen en eisen. Volledig op maat gemaakt. 

Klik op contact voor meer informatie.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende Project Verhuizer (EPV)

Ook Opslag, Facility en Archiefdiensten

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde zakelijke verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details