Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Particulier verhuizen met Meta Top Movers

Uw particuliere verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Een verhuizing zoals u dat wenst

Iedereen maakt het een aantal keer mee: verhuizen. Uit ervaring weten wij dat bij een particuliere verhuizing veel komt kijken. Het zoeken naar verhuishulp, het regelen van de juiste verhuismiddelen en niet geheel onbelangrijk: het vervoeren van je meubilair en eigendommen. En dan nog maar te hopen dat alles onbeschadigd op de nieuwe bestemming aankomt. Dat is waar Meta Top Movers te hulp schiet.

Met vakbekwaam personeel en een breed scala aan verhuismiddelen staan wij garant voor een piekfijn verzorgde verhuizing. Omdat geen enkele verhuizing hetzelfde is, zetten wij nauwkeurig op een rij wat en hoeveel er verhuisd moet worden. Daarbij wordt ten alle tijde rekening gehouden met eventuele bijzonderheden. 

Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie te maken van wat er verhuisd moet worden en om eventuele wensen af te stemmen. Vervolgens zullen we samen tot een concreet voorstel komen. 

meta top movers verhuisbedrijf

Verhuis service mogelijkheden bij Meta Top Movers:

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende verhuizers

Zekerheid & Garantie

Hoge klantwaardering

Particulier verhuizen met een erkend verhuisbedrijf

Meta Top Movers is aangesloten bij de Organisatie voor ‘Erkende Verhuizers’. Dat brengt verschillende voordelen met zich mee:

Voordelen van het inzetten van een verhuisbedrijf

Misschien denkt u dat een verhuisbedrijf te duur is voor uw particuliere verhuizing. Door wat vrienden te regelen en een busje te huren bespaar je kosten. Toch? Het zal u verbazen, maar aan het einde van de rit vallen de kosten voor een verhuisbedrijf vaak enorm mee. En dan hebben we het nog niet over de andere bijkomende voordelen wanneer je gaat verhuizen met een verhuisbedrijf. 

Een aantal voordelen van een verhuisbedrijf inschakelen voor uw particuliere verhuizing:

Nog niet overtuigd? In onze blog “Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf?” gaan wij dieper in op deze voordelen.

Hoe onze particuliere klanten de verhuizing hebben ervaren

Onze getrainde en ervaren verhuizers helpen dagelijks klanten bij hun particuliere verhuizing. Dit is wat onze klanten te zeggen hebben over onze dienstverlening:

Onze verhuizers

Bij een verhuizing komt veel kijken. Het is niet voor niets een specialistisch vak. Onze ervaren verhuizers zijn vakkundig opgeleid om uw verhuizing zo efficiënt en zorgvuldig mogelijk uit te voeren. U bent ervan verzekerd dat uw inboedel snel op de plek van bestemming staat.

Onze particuliere verhuizers werken in een team, geleid door een ervaren voorman. De voorman neemt contact met u op om de verhuizing met u door te nemen. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. 

Heeft u hulp nodig bij montagewerk? Dan bieden wij ook de handyman service aan. Onze klusjesmannen demonteren en monteren bijvoorbeeld uw bureau, kasten en tafels. Ook kunnen ze uw lampen ophangen en apparatuur aansluiten.

meta top movers verhuisbedrijf

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen

Van verhuismaterialen tot de handyman service. Meta Top Movers zorgt dat uw particuliere verhuizing verloopt zoals u dat wenst.

Meer informatie?

Heeft u nog aanvullende vragen rondom een particuliere verhuizing? U kunt ten alle tijde vrijblijvend contact opnemen met Meta Top Movers voor advies over jouw verhuizing. Ook kunt u contact met ons opnemen als u een gratis offerte op maat wenst te ontvangen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details