Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Particulier verhuizen

Uw particuliere verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Particuliere verhuizing zoals u dat wenst

U gaat verhuizen. Iedereen maakt het een aantal keer in zijn/haar leven mee. Uit ervaring weten wij dat bij een particuliere verhuizing veel komt kijken. Denk aan het zoeken naar verhuishulp, het regelen van de juiste verhuismiddelen en vervoer. Vervolgens is het aan u om te zorgen dat alles heel op eindbestemming aankomt. Dat is waar Meta Top Movers te hulp schiet.

Met vakbekwaam personeel en een breed scala aan verhuismiddelen staan wij garant voor een piekfijn verzorgde verhuizing. Geen enkele particuliere verhuizing is hetzelfde. Wij zetten nauwkeurig op een rij wat en hoeveel er verhuisd moet worden. Ook bespreken wij de gewenste uitvoering van de verhuizing. Daarbij wordt met bijzonderheden rekening gehouden. Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie te maken en eventuele wensen af te stemmen. Vervolgens komen wij samen tot een concreet voorstel.

Wat wij doen, doen wij met zorg. Hoe omvangrijk of beperkt uw wensen zijn. Verhuizen met Meta Top Movers betekent verhuizen met maximale zekerheid.

Verhuismogelijkheden:

  • Alleen de grote stukken verhuizen
  • Verhuizen naar een:
    – seniorenwoning
    – flat of appartement
    – gezinswoning
    – vrijstaande woning, villa of penthouse

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende verhuizers

Zekerheid & Garantie

Hoge klantwaardering

Particulier verhuizen met een erkend verhuisbedrijf

Meta Top Movers is aangesloten bij de Organisatie voor ‘Erkende Verhuizers’. Dat brengt verschillende voordelen met zich mee:

Voordelen van een verhuisbedrijf

Misschien denkt u dat een verhuisbedrijf te duur is voor uw particuliere verhuizing. Door wat vrienden te regelen met een busje bespaar je op de kosten. Toch? Het zal u verbazen dat aan het einde van de rit de kosten voor een verhuisbedrijf meevallen.

Een aantal voordelen van een verhuisbedrijf inschakelen voor uw particuliere verhuizing:

In onze blog “Waarom voor een verhuisbedrijf kiezen” gaan wij dieper in op deze voordelen.

Hoe onze particuliere klanten de verhuizing hebben ervaren

Onze getrainde en ervaren verhuizen helpen dagelijks klanten bij hun particuliere verhuizing. Dit is wat onze klanten te zeggen hebben over onze dienstverlening:

Onze particuliere verhuizers

Bij een particuliere verhuizing komt veel kijken. Het is niet voor niets een specialistisch vak. Onze ervaren verhuizers zijn vakkundig opgeleid om efficiënt en zorgvuldig uw particuliere verhuizing uit te voeren. U bent ervan verzekerd dat uw inboedel snel op de plek van bestemming staat.

Onze particuliere verhuizers werken in een team, geleid door een ervaren voorman. De voorman neemt contact met u op om de verhuizing met u door te nemen. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Ons verhuisteam bestaat uit ervaren en opgeleide inboedelverhuizers voor een particuliere verhuisdag zonder zorgen.

Heeft u hulp nodig bij montagewerk? Dan bieden wij ook klusjesman service aan. Onze klusjesman demonteren en monteren bijvoorbeeld uw bureaus en kasten. Ook kunnen ze uw lampen ophangen en apparatuur aansluiten.

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen

Van verhuismaterialen tot klusjesman service. Meta Top Movers aanvullende diensten zorgen dat uw particuliere verhuizing verloopt zoals u dat wenst.

Meer informatie?

Heeft u nog aanvullende vragen rondom particulier verhuizen? Bij Meta Top Movers kunt u altijd contact opnemen voor advies. Ook kunt u contact met ons opnemen als u een gratis vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details