Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Handyman service

Bij verhuizen zorgen wij voor een minimale stilstand in uw bedrijf!

Meta Top Movers Handyman service

Gaat u verhuizen en kunt u wel wat extra handjes gebruiken tijdens het demonteren van de kledingkast of het loskoppelen van uw computer? Dan is de handyman service van Meta Top Movers dé perfecte uitkomst. De allround handyman service neemt graag uw verhuis werk uit handen door hulp te bieden tijdens bijvoorbeeld het demonteren en monteren van meubilair en het af- en aansluiten van elektronische apparatuur. 

Meta Top Movers staat bekend als hét verhuisbedrijf van regio Eindhoven. Naast het verzorgen van zowel particuliere als zakelijke verhuizingen, kunt u ons ook inzetten voor aanvullende diensten op het gebied van verhuizen. Zo behoren het huren van verhuismaterialen en het inzetten van de handyman service ook tot de mogelijkheden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het inzetten van de handyman service? Op deze pagina leest u wat de handyman service inhoudt. Mocht u na het lezen van deze pagina nog verdere vragen hebben of graag persoonlijk advies ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

Wat is de Handyman Service?

Meta Top Movers maakt het verhuizen voor u extra makkelijk met de allround handyman service, ook wel de klusjesman service genoemd. De handyman service is erop gericht om u te helpen tijdens het verhuisproces, op de momenten dat u extra handen nodig heeft. De handyman service van Meta Top Movers kan ingezet voor:

De handyman service is een goede uitkomst wanneer u bijvoorbeeld handen tekort komt tijdens uw verhuizing of wanneer u uw verhuizing graag compleet uit handen geeft. De handyman service is namelijk ook in te zetten bij een volledig verzorgde verhuizing, verzorgd door Meta Top Movers.  

Waarom kiezen voor de handyman service van Meta Top Movers?

Gaat u verhuizen en ziet u op tegen de klusjes die weken of soms zelfs maanden zullen blijven liggen? Wilt u het liefst zo snel mogelijk uw nieuwe huis in en direct het gevoel van thuiskomen krijgen? Dan zal de handyman service u direct rust en ruimte bieden. 

Met de handyman service blijven de klusjes van de verhuizing niet liggen maar worden deze direct opgepakt. Uw meubilair wordt gemonteerd en op de juiste plek geplaatst, uw dierbare foto’s en schilderijen worden opgehangen en het elektronische apparatuur geïnstalleerd. 

Wat zijn de kosten voor de Handyman Service?

De kosten voor de handyman service zijn afhankelijk van verschillende factoren. De werkzaamheden, de tijdsduur van de werkzaamheden en de hoeveelheid klusjesmannen die benodigd zijn voor de klus hebben allemaal invloed op de uiteindelijke kosten. Voor een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen, waarna we samen de best passende mogelijkheden bekijken. Vervolgens zullen wij u daarop een aansluitende offerte toesturen. 

Voordelen van de Handyman Service bij Meta Top Movers

Offerte aanvragen

Naast de verschillende aanvullende verhuis diensten zoals de handyman service, is het ook mogelijk om uw particuliere of zakelijke verhuizing volledig uit handen te geven. Hierbij transporteren we uw meubels, kunt u gebruik maken van onze opslagmogelijkheden of kunt u ervoor kiezen om een complete verhuizing op maat te laten verzorgen door Meta Top Movers. Neem contact met ons op zodat we samen uw wensen op het gebied van verhuizen of opslag kunnen bespreken. We maken vervolgens een op maat gemaakte offerte, passend bij de juiste oplossing. 

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende Project Verhuizer (EPV)

Ook Opslag, Facility en Archiefdiensten

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde zakelijke verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details