Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Opslag bij Meta Top Movers

Uw goederen gegarandeerd veilig met de Meta Top Movers Opslag

Veilige opgeslagen bij Meta Top Movers

Verhuizen kan een uitdagende onderneming zijn waarbij de timing en het logistieke proces niet altijd even goed overeenkomen. Naast de verschillende verhuisservices, schiet Meta Top Movers ook hier te hulp.

Bij Meta Top Movers begrijpen we dat elke vorm van opslag unieke eisen met zich meebrengt. Of het nu gaat om het veilig bewaren van persoonlijke bezittingen, bedrijfsinventaris, kunstcollecties of archieven, uw spullen zijn ten allen tijde veilig opgeslagen bij Meta Top Movers.

meta top movers verhuisbedrijf

De verschillende opslagmogelijkheden

Met de flexibele opslagmogelijkheden van Meta Top Movers kunt u zowel uw persoonlijke inboedel als uw bedrijfsarchieven opslaan, voor zowel een korte als lange periode. We beschikken over beveiligde opslagruimtes door heel Nederland, waardoor er altijd een opslagruimte bij u in de buurt is. 

Benieuwd wat de opslagmogelijkheden zijn? Dat lees je hier.

Inboedelopslag

Uw kostbare persoonlijke bezittingen verdienen de beste zorg. Zelfs als u ze maar tijdelijk hoeft op te slaan. Onze inboedel opslagfaciliteiten zijn beveiligd en klimaatgecontroleerd, zodat uw meubels, apparatuur en persoonlijke bezittingen in perfecte staat blijven. Ongeacht de duur van de opslagperiode.


Inboedelopslag wordt ingezet voor verschillende soorten situaties. Denk aan een verhuizing waarbij de nieuwe woning nog niet klaar is. Bij het aanschaffen van een nieuwe inboedel waarbij de oude inboedel in de weg staat. Of bij een kleine woning met weinig opbergruimte.

Kantooropslag

Bedrijven hebben vaak behoefte aan extra opslagruimte voor documenten of kantoormeubilair. Meta Top Movers biedt speciale opslagruimte voor kantoorinventaris, met flexibele opties die kunnen worden aangepast aan de veranderende behoeften van uw bedrijf.

Naast de kantooropslag mogelijkheden, is het ook mogelijk om het kantoorinventaris beheer uit handen te geven. Zo kunt u gemakkelijk meubilair bij laten komen wanneer er collega’s bij komen of juist meubilair weg laten brengen wanneer er collega’s weggaan. 

Kunstopslag

Kunstwerken vereisen speciale zorg en omstandigheden om hun schoonheid en waarde te behouden. Onze kunst opslagfaciliteiten zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van kunstenaars, galeries en kunstliefhebbers. Met nauwgezet beheer van temperatuur, vochtigheid en beveiliging zorgen we ervoor dat uw kunstcollectie in optimale staat blijft.

Daarnaast faciliteren wij ook in kunstbeheer. Dit houdt in het registreren, onderhouden en waar nodig het verkopen van de kunst.

Archiefopslag

Het beheren van bedrijfsarchieven kan een uitdaging zijn, vooral als de ruimte beperkt is. Bij Meta Top Movers bieden we archiefopslag diensten aan om uw documenten en dossiers veilig te bewaren en gemakkelijk toegankelijk te houden. Onze geavanceerde systemen helpen u bij het organiseren en beheren van uw archieven.

De archiefopslag ruimtes zijn allen voorzien van een geautomatiseerd systeem, inclusief beveiliging en klimaatbeheersing.

Palletopslag

Voor bedrijven met grote hoeveelheden goederen of bulkvoorraden biedt Meta Top Movers palletopslagfaciliteiten aan die flexibel, kostenefficiënt en veilig zijn. U kunt vertrouwen op onze expertise in logistiek en opslagbeheer om uw goederen in topconditie te houden.

De pallet opslagruimtes zijn beveiligd en verwarmd en geschikt voor allerlei verschillende soorten en maten pallets.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende verhuizers

Zekerheid & Garantie

Hoge klantwaardering

Voordelen opslag bij Meta Top Movers

Bij Meta Top Movers geloven we dat opslag meer is dan alleen het bewaren van spullen. Het gaat om het bieden van gemoedsrust, flexibiliteit en gemak aan onze klanten. Of u nu op zoek bent naar inboedelopslag, kantooropslag, kunstopslag, archiefopslag of palletopslag, wij hebben de perfecte oplossing voor u. 

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de opslagmogelijkheden of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.  

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details