Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Meubeltransport

Verhuisdozen, inpakmateriaal en verhuizers, check. Maar heeft u ook al nagedacht hoe u uw particuliere of zakelijke inboedel gaat verhuizen? Meta Top Movers is naast verhuizen en meubelopslag ook uw vertrouwde partner bij meubeltransport.

Meubeltransport door Meta Top Movers

Steeds meer mensen kiezen voor meubeltransport door een erkende verhuizer. Dit heeft verschillende voordelen. Veel mensen beschikken niet over de juiste hulpmiddelen. Met de juiste tools en jarenlange ervaring tillen en transporteren onze specialisten uw meubels met gemak. Daarmee voorkomt u ook het risico om letsel op te lopen door het tillen van (te) zware meubels.

Meta Top Movers verzorgt de meubeltransport voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Dagelijks verzorgen zij de meubeltransport in verschillende vormen en maten. Met grote zorg vervoeren wij uw meubels van A naar B.

Uw meubels laten vervoeren? Vraag een offerte aan.

meta top movers verhuisbedrijf

Ruim 50 jaar verhuiservaring

Erkende Verhuizer

Ook Verhuis, Opslag, Facility en Archiefdiensten

Aangesloten bij
Top Movers

meta top movers verhuisbedrijf

Particulier en zakelijk meubeltransport

Bij het transporteren van grote goederen zoals meubels wordt al snel de link gelegd met een verhuizing. Er zijn echter ook andere situaties waarin meubels vervoerd moeten worden, bijvoorbeeld voor bedrijven dieWanneer u meubeltransport hoort dan denkt u in eerste instantie aan een verhuizing. Maar wist u dat er ook andere situaties zijn waarbij we meubels vervoeren? Bijvoorbeeld wanneer u meubels verkoopt. Dan bieden wij particulier en zakelijk meubeltransport. Of het gaat om één enkel meubelstuk of een complete inboedel, bij Meta Top Movers bent u aan het juiste adres.

Particulier meubeltransport

Van de hele verhuizing zien mensen vaak het meest op tegen het transporteren van meubels. Het is ook veel en vooral ook zwaar werk. Met de juiste materialen en specialisten in meubeltransport is de klus zo geklaard. Meubeltransport is onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden van onze professionele verhuizers. Van piano’s tot complete bankstellen, wij draaien er onze handen niet voor om.

Dat is belangrijk. Daarmee bent u er namelijk van verzekerd dat er met uiterste zorg voor uw meubels wordt gezorgd. Maar waar kunt u op rekenen wanneer u de meubeltransport aan ons overlaat? U bent verzekerd van:

Zakelijk meubeltransport

Als bedrijf heeft u andere prioriteiten dan het transporteren of verplaatsen van meubels naar een andere locatie of naar klanten. Omdat u hier geen dagelijkse ervaring is kan het een hele opgave lijken. Onze ervaren meubeltransport specialisten staan voor u klaar. Op basis van uw planning leveren zij de meubels geheel schadevrij en professioneel bij de klant of op de locatie naar keuze.

Wist u dat u met meubeltransport van Meta Top Movers een extra service biedt aan uw eigen klanten? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt meubeltransport bij Meta Top Movers?

Meubeltransport is slechts een onderdeel van het brede pakket dat wij aanbieden. Zo ondersteunen wij u ook tijdens het logistieke proces. Van bestelling tot de daadwerkelijke levering, onze specialisten bij ieder facet van het proces.

Het start met het plannen van een leveringsdatum. Vanaf dat moment zijn wij al druk bezig met de voorbereiding. Het start met de meubels klaarmaken voor transport. Dit doen onze specialisten door de meubels goed te verpakken. Dit is een belangrijke stap bij meubeltransport. Door de meubels met zorg te verpakken zorgen we dat de meubels geheel schadevrij op locatie aankomen.

Is alles ingepakt? Dan is het tijd voor het daadwerkelijke transport. Onze speciale verhuiswagens zijn geschikt voor alle soorten meubels. Ongeacht hoe breed of hoe hoog, wij transporteren ze. U wilt niet in spanning afwachten. Daarom houden wij u tijdens het meubeltransport op de hoogte van de status.

meta top movers verhuisbedrijf

Na een soepele rit komen onze specialisten aan op de aangegeven locatie. Vervolgens laden ze de verhuiswagen met precisie en zorg uit. Aan de hand van uw instructies zorgen ze dat de meubels op de exact aangegeven locatie komen te staan. Woont u niet op de begane grond of is er sprake van een unieke situatie? Geen probleem. Met een brede selectie aan verhuismaterialen en ervaring, komen onze verhuisspecialisten met een passende oplossing voor iedere situatie.

Dit zeggen onze klanten over onze meubeltransport service

Natuurlijk kunnen we zelf aangeven dat onze ervaren specialisten zorgen voor een volledig ontzorgde meubeltransport. Twijfel je hier nog aan? Bekijk onze klantenreviews. Onze klanten vertellen hun ervaring over onze dienstverlening.

Klantenwaardering door onze particuliere klanten:
Klantenwaardering door onze zakelijke klanten:
meta top movers verhuisbedrijf

Volledige ontzorging

Meta Top Movers heeft een breed pakket van aanvullende diensten. Op deze manier staan wij garant voor een volledig ontzorgde verhuizing en transport van uw meubels. U bepaalt zelf in hoeverre u ontzorgt wilt worden.

Aanvullende diensten:

Erkend meubeltransportbedrijf

Bij meubeltransport verwacht u dat uw meubels onbeschadigd op bestemming komen. De keuze van verhuis- of transportbedrijf is hierbij belangrijk. Wij garanderen dit met ruim 50 jaar ervaring en een team van specialisten. Daarnaast is Meta Top Movers aangesloten bij de Organisatie voor ‘Erkende Verhuizers’.

Uw voordelen van verhuizen met een erkend meubeltransportbedrijf:

 • Uw inboedel is verzekerd.
 • Onze transporteurs beschikken over een erkende verhuis vakopleiding.
 • Gegarandeerde uitvoering van de geplande meubeltransport.
 • ‘Erkende verhuizers’ verhuizen CO2-neutraal.
 • Duidelijke algemene voorwaarden en mogelijkheid tot de geschillencommissie.

Laat uw meubels vervoeren

meta top movers verhuisbedrijf

Weer een zorg minder

Wilt u meer weten over wat Meta Top Movers voor u kan betekenen? Neem contact op voor vrijblijvend advies of voor het ontvangen van een offerte.

Uw meubels eenvoudig & veilig laten vervoeren?

Vraag meubeltransport offerte aan

  *Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details