Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Meubeltransport

Naast verhuizingen en het opslaan van meubels, is Meta Top Movers ook uw partner als het gaat om meubeltransport. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren met het transporteren van meubels.

Meubeltransport door Meta Top Movers

Meta Top Movers is niet alleen uw helpende hand als het gaat om complete verhuizingen of het opslaan van meubels, wij helpen u ook graag met het vervoeren van meubels en inboedel. Dit doen we zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw meubels tegen een gunstig tarief, schadevrij vervoeren van A naar B. Onze service gaat verder dan deur-tot-deur vervoer, wij zorgen namelijk dat de meubels op de gewenste plek komen te staan.

Uw meubels laten vervoeren? Vraag een offerte aan.

Verhuiswagen

Ruim 50 jaar verhuiservaring

Erkende Verhuizer

Ook Verhuis, Opslag, Facility en Archiefdiensten

Aangesloten bij
Top Movers

Zakelijk verhuizen

Transport meubels voor zakelijke klanten

Bij het transporteren van grote goederen zoals meubels wordt al snel de link gelegd met een verhuizing. Er zijn echter ook andere situaties waarin meubels vervoerd moeten worden, bijvoorbeeld voor bedrijven die meubels verkopen en de service willen bieden om de meubels aan huis te leveren.

Niet elk bedrijf heeft de capaciteiten in huis om de meubels of andere grote goederen te vervoeren naar hun klanten. Onze ervaren specialisten helpen u graag om de meubels geheel schadevrij en op een professionele wijze bij de klant te leveren. Met de meubeltransport optie van Meta Top Movers maakt u het mogelijk om extra service te bieden aan uw eigen klanten.

Heeft u een bedrijf en wilt u ook gebruik maken van onze meubeltransport dienst? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor meer informatie.

Wij zijn uw partner voor alle logistieke diensten

Ook ondersteunen wij u tijdens het gehele logistieke proces, van de bestelling tot aan de daadwerkelijke levering, onze specialisten ontzorgen u optimaal op gebied van meubeltransport.

Vanuit onze uitgebreide opslag maken wij de meubels klaar voor verzending. Door de meubels goed te verpakken zorgen we dat de meubels geheel schadevrij op locatie aankomen. 

Zodra een datum voor de levering is ingepland, begint het daadwerkelijk transport van het product. Wij vervoeren de meubels in speciale verhuiswagens, die geschikt zijn voor alle soorten meubels. Tijdens het transport houden we u op de hoogte omtrent de status van de zending. 

Eenmaal op locatie aangekomen zorgen wij dat de meubels exact op de plek komen te staan, waar de klant dit wenst. Dankzij de brede selectie aan verhuishulpmiddelen en de ervaring van onze verhuisspecialisten is alles mogelijk, ook als de meubels niet op de begane grond geleverd moeten worden.

Zodra de levering is afgerond ontvangt u hierover bericht.

Zakelijk verhuizen
Klantenwaardering door onze particuliere klanten:
Klantenwaardering door onze zakelijke klanten:
Particulier verhuisbedrijf

Transport meubels voor particuliere klanten

Naast dat we meubels vervoeren voor zakelijke klanten, zijn onze meubeltransport diensten ook uitermate geschikt voor particuliere klanten die een meubelstuk willen vervoeren. Uiteraard kunnen we u ook helpen met het vervoeren van uw complete inboedel.

Het vervoeren van meubels is vaak veel werk, zeker als u er niet de juiste materialen en benodigdheden voor heeft. Onze professionele verhuizers vervoeren dagelijks allerlei soorten meubels, van piano’s tot complete bankstellen. Wij zijn inmiddels dus bekend met alle fijne kneepjes van het vak.

Laat u het meubeltransport aan ons over, dan bent u verzekerd van:

  • Diensten geleverd door ervaren, professionele verhuizers
  • Een scherpe prijsopgave
  • Schadeloos meubelvervoer
  • Vervoer door heel Nederland

Waarom uw meubels laten vervoeren?

Bent u met een verhuizing bezig, dan kunnen wij u ontzorgen door het meubelvervoer op ons te nemen. Zware meubels verhuizen is namelijk een heel gedoe waar niet altijd iedereen op zit te wachten.

Heeft u niet de juiste hulpmiddelen, loopt u het risico op lichamelijk letsel door het tillen van (te) zware meubels. Doordat onze verhuizers jarenlang ervaring hebben, en de juiste tools, kunnen wij de meubels gemakkelijk voor u tillen en vervoeren.

Naast dat u zelf kans loopt op lichamelijk letsel, kan het zijn dat u de meubels tijdens het vervoeren beschadigd. Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw meubels schadevrij op de gewenste locatie komen.

Laat uw meubels vervoeren

Uw meubels eenvoudig & veilig laten vervoeren?

Vraag meubeltransport offerte aan

    *Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details