Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Meubeltransport met Meta Top Movers

Verhuisdozen, inpakmateriaal en verhuizers, check. Maar heeft u ook al nagedacht over hoe u uw inboedel gaat verhuizen? Meta Top Movers is naast verhuizen en meubelopslag ook uw vertrouwde partner bij meubeltransport.

Meubeltransport door Meta Top Movers

Misschien wel het vervelendste onderdeel van de verhuizing: het transporteren van je inboedel. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om het transport van het meubilair over te laten aan een verhuisbedrijf. 

Met de juiste tools en jarenlange ervaring tillen en transporteren onze specialisten uw meubels met gemak. Daarmee voorkomt u het risico om letsel op te lopen door het tillen van (te) zware meubels en het beschadigen van uw inboedel. 

Dagelijks verzorgt Meta Top Movers het meubeltransport in verschillende vormen en maten. Met grote zorg vervoeren wij uw meubels van A naar B.

Uw meubels laten vervoeren? Vraag een offerte aan.

meta top movers verhuisbedrijf

Ruim 50 jaar verhuiservaring

Erkende Verhuizer

Ook Verhuis, Opslag, Facility en Archiefdiensten

Aangesloten bij
Top Movers

Zakelijke verhuizing

Particulier meubeltransport

Van de gehele verhuizing zien mensen vaak het meest op tegen het transporteren van meubels. Het is namelijk veel en vooral zwaar werk. Maar met de juiste materialen en specialisten in meubeltransport is de klus zo geklaard. 

Meubeltransport is onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden van onze professionele verhuizers. Van piano’s tot complete bankstellen, wij draaien er onze handen niet voor om. Daarmee bent u ervan verzekerd dat er met uiterste zorg voor uw meubels wordt gezorgd. 

Waar kunt u op rekenen wanneer u de meubeltransport aan ons overlaat? U bent verzekerd van:

 • Service door ervaren en professionele verhuizers
 • Schadeloos meubeltransport
 • Het transporteren van meubels door heel Nederland
 • Wij plaatsen uw meubels op de gewenste plaats
 • En dit doen wij allemaal voor een scherpe prijs

Hoe werkt meubeltransport bij Meta Top Movers?

Meubeltransport is slechts een onderdeel van het brede pakket dat wij aanbieden. Zo ondersteunen wij u ook tijdens het logistieke proces. Van bestelling tot de daadwerkelijke levering, onze specialisten zijn waar nodig betrokken bij ieder facet van het proces.

Het start met het plannen van een leveringsdatum. Vanaf dat moment zijn wij al druk bezig met de voorbereiding. Het start met de meubels klaarmaken voor transport. Dit doen onze specialisten door de meubels goed te verpakken. Dit is een belangrijke stap bij meubeltransport. Door de meubels met zorg te verpakken zorgen we dat de meubels geheel schadevrij op locatie aankomen.

Is alles ingepakt? Dan is het tijd voor het daadwerkelijke transport. Onze speciale verhuiswagens zijn geschikt voor alle soorten meubels. Ongeacht hoe breed of hoe hoog, wij transporteren ze. En natuurlijk wilt u niet in spanning afwachten. Daarom houden wij u tijdens het meubeltransport op de hoogte van de status.

Na een soepele rit komen onze specialisten aan op de aangegeven locatie. Vervolgens laden ze de verhuiswagen met precisie en zorg uit. Aan de hand van uw instructies zorgen ze dat de meubels op de exact aangegeven locatie komen te staan. Woont u niet op de begane grond of is er sprake van een unieke situatie? Geen probleem. Met een brede selectie aan verhuismaterialen en ervaring, komen onze verhuisspecialisten met een passende oplossing voor iedere situatie.

meta top movers verhuisbedrijf

Dit zeggen onze klanten over onze meubeltransport service

Natuurlijk kunnen we zelf aangeven dat onze ervaren specialisten zorg dragen voor een volledige en veilige manier van het vervoeren van je meubilair. Maar twijfel je hier nog aan? Bekijk dan onze klantenreviews. Onze klanten vertellen hun ervaring over onze dienstverlening.

Klantenwaardering door onze particuliere klanten:
meta top movers verhuisbedrijf

Volledige ontzorging

Meta Top Movers heeft een breed pakket van aanvullende diensten. Op deze manier staan wij garant voor een volledig ontzorgde verhuizing en transport van uw meubels. U bepaalt zelf in hoeverre u ontzorgt wilt worden.

Aanvullende diensten:

Erkend meubeltransportbedrijf

Bij meubeltransport verwacht u dat uw meubels onbeschadigd op bestemming komen. De keuze van verhuis- of transportbedrijf is hierin belangrijk. 

Met ruim 50 jaar ervaring en een team van specialisten kunnen wij garanderen dat uw meubels onbeschadigd op uw nieuwe adres aankomen. Daarnaast is Meta Top Movers aangesloten bij de Organisatie voor ‘Erkende Verhuizers’, wat enkele voordelen met zich meebrengt.

Uw voordelen van verhuizen met een erkend meubeltransportbedrijf:

 • Uw inboedel is verzekerd.
 • Onze transporteurs beschikken over een erkende verhuis vakopleiding.
 • Gegarandeerde uitvoering van de geplande meubeltransport.
 • ‘Erkende verhuizers’ verhuizen CO2-neutraal.
 • Duidelijke algemene voorwaarden en mogelijkheid tot de geschillencommissie.

Laat uw meubels vervoeren

meta top movers verhuisbedrijf

Een zorg minder

Wilt u meer weten over wat Meta Top Movers voor u kan betekenen? Neem contact op voor vrijblijvend advies of voor het ontvangen van een offerte.

Uw meubels eenvoudig & veilig laten vervoeren?

Vraag meubeltransport offerte aan

  *Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details