Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Archiefverhuizing

Bij verhuizen zorgen wij voor een minimale stilstand in uw bedrijf!

Verhuizen van archieven en bibliotheken

Meta Top Movers verhuist uw archieven / bibliotheek efficiënt en accuraat, volgens een vooraf nauwkeurig opgesteld plan. Wij werken met vakkundige verhuizers (die beschikken over de VOG-RP en VOG-NP erkenning) en de juiste middelen om de archiefwerkzaamheden zorgvuldig uit te voeren. Wij denken met u mee en adviseren u graag over hergebruik van stellingen, een goede codering en het opstellen van een indelingsplan van uw archief. Kostbaarheden, belangrijke archiefstukken of bijzondere boeken krijgen van ons een exclusieve behandeling, zodat u bent verzekerd van een perfecte verhuizing.

U kunt uw archieven en bibliotheken tijdelijk of voor langere tijd opslaan in onze goed beveiligde en geconditioneerde opslaglocaties door het hele land. Kijkt u op Archiefopslag voor meer informatie.
Ook beschikt Meta Top Movers over moderne faciliteiten voor het beheer van uw archief. Dit kan variëren van het opschonen, opzoeken, klaarzetten en bezorgen tot en met het per e-mail versturen van stukken. Wij zorgen ervoor dat uw goederen worden opgeslagen en beheerd onder de meest ideale omstandigheden.

Klik op contact voor meer informatie.

Het belang van een veilige archiefverhuizing

In een archief of bibliotheek bewaart u belangrijke gegevens die zijn vastgelegd in vaak meerdere documenten. De documenten heeft u vaak ook voor een bepaald doel vervaardigd. Dan wilt u er wel van verzekerd zijn dat hier met uiterste zorg en secuur mee omgegaan wordt. Veiligheid en betrouwbaarheid in het vinden van een archief verhuizer is dan ook essentieel. Meta Top Movers heeft niet alleen de juiste middelen, maar ook vakkundige verhuizers die begrijpen hoe ze zorgvuldig met uw archief om moeten gaan.

Kies voor een archief verhuisspecialist

Niet iedere verhuizer heeft de juiste kennis of middelen om uw archief verhuizing vlekkeloos en soepel te laten verlopen. Er zijn 3 punten waar u doorgaans op moet letten bij een archief verhuizer.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende Project Verhuizer (EPV)

Ook Opslag, Facility en Archiefdiensten

Hoge klantwaardering

Meta Top Movers meer dan alleen archiefverhuizing

Naast het verhuizen van uw archieven bent u bij Meta Top Movers ook aan het juiste adres voor het tijdelijk of langdurig opslaan van uw archieven en bibliotheken. Onze archiefopslag beschikt over moderne faciliteiten om uw statisch- als dynamisch archief op te slaan. De beveiligde archief opslagruimtes zijn voorzien van klimaatbeheersing. U vindt een opslaglocatie door het hele land. Ideaal voor de meest uiteenlopende archieftypen.

Meta Top Movers is aangesloten bij Erkende Verhuizers. U kunt er met een gerust gevoel op uitgaan dat wij aan alle kwaliteitseisen voldoen en dat uw archiefverhuizing in betrouwbare handen is.

Waar we u nog meer bij kunnen helpen

Vraag een offerte aan!

Bent u benieuwd hoe Meta Top Movers u kan ontzorgen bij uw archiefverhuizing? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details