Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Complete verhuizing met Meta Top Movers

Zorgeloos verhuizen met de verhuizing op maat van Meta Top Movers

Meta Top Movers complete verhuizing

Is verhuizen voor u enorm stressvol? Of heeft u simpelweg niet de mensen en middelen tot uw beschikking voor de verhuizing die op de planning staat? Geef uw verhuizing dan volledig uit handen aan de vakkundige en gecertificeerde verhuizers van Meta Top Movers. 

Heeft u een verhuizing onder een niet alledaagse omstandigheid of een verhuizing die vraagt om een praktische oplossing? Met behulp van Meta Top Movers wordt iedere verhuizing piekfijn uitgevoerd. Meta Top Movers is creatief in het bedenken van de juiste oplossingen en beschikt over kennis, ervaring en vakmanschap waardoor iedere verhuizing, groot of klein, tot een goed einde wordt gebracht. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het uit handen geven van een complete verhuizing? Op deze pagina leest u wat een complete verhuizing inhoudt. 

Mocht u na het lezen van deze pagina nog verdere vragen hebben of graag persoonlijk advies ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Een complete verhuizing, wat houdt dat in? 

Bij een complete verhuizing wordt, zoals de titel het al zegt, de gehele verhuizing uit handen genomen. 

Uw volledige inboedel wordt door onze verhuizers gedemonteerd, ingepakt en vervoerd naar de (tijdelijke) opslag of de nieuwe woning. Wanneer alles op het nieuwe adres is, wordt het meubilair gemonteerd, de dozen uitgepakt en de schilderijen opgehangen. 

Met een verhuizing op maat kunt u gebruik maken van onze handyman service, ook wel klusjesman service genoemd. Klusjes die normaliter een aantal weken blijven liggen worden meteen opgepakt, zodat u zich direct thuis voelt. Elektronische apparaten worden aangesloten, foto’s worden opgehangen en kleine reparaties worden uitgevoerd. 

Daarnaast hoeft u door te kiezen voor een complete verhuizing niet na te denken over het aanschaffen of huren van het juiste verhuismateriaal. Bij een complete verhuizing nemen wij al het benodigde materiaal mee en zorgen we ervoor dat de verhuizing efficiënt en veilig verloopt. 

Waarom kiezen voor de complete verhuizing van Meta Top Movers?

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende Project Verhuizer (EPV)

Ook Opslag, Facility en Archiefdiensten

Hoge klantwaardering

Wat zijn de kosten van een complete verhuizing?

De kosten voor een complete verhuizing zijn afhankelijk van verschillende factoren. De grootte van de verhuizing, de verwachte tijdsduur, de werkzaamheden en de eventuele benodigde opslag bepalen onder andere de uiteindelijke prijs. 

Voor een prijsindicatie kunt u ten allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. We zullen dan uw wensen bespreken en u op basis hiervan een passende offerte toesturen. Benieuwd naar een indicatie? Hier vindt u de richtprijzen voor een volledig verzorgde verhuizing.

Offerte aanvragen

Interesse in een complete verhuizing of in een van onze aanvullende diensten of opslagmogelijkheden? Neem contact met ons op zodat we samen uw wensen kunnen bespreken. We maken dan vervolgens een passend voorstel voor u, met een op maat gemaakte offerte. 

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde zakelijke verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details