Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Verhuisverzekering

Complete verhuisverzekering met een verhuizing van Meta Top Movers

Meta Top Movers verhuisverzekering

Tijdens het verhuizen van het ene naar het andere adres, wordt uw complete inboedel verhuisd. Ondanks dat onze verhuizers uw kostbare spullen met de grootste zorg behandelen, ligt een klein ongelukje altijd op de loer. Zo kan een meubelstuk beschadigd raken of worden gestolen. 

Om er zeker van te zijn dat eventuele schade vanuit de verzekering vergoed wordt, is het van belang dat uw spullen verzekerd zijn tijdens de verhuizing. Het Garantiecertificaat Erkende Verhuizer van Meta Top Movers zorgt voor deze extra zekerheid tijdens de verhuizing. Deze verzekering wordt specifiek afgesloten voor de periode dat u van het ene naar het andere adres verhuist. 

Garantiecertificaat Erkende Verhuizer

Wij van Meta Top Movers sluiten voor u een uitgebreide verhuisverzekering af, waarbij uw inboedel is verzekerd tot een bedrag van €100.000,-. De verhuisverzekering wordt aangeboden als Garantiecertificaat Erkende Verhuizer. Deze manier van verzekeren wordt enkel aangeboden door verhuisbedrijven die zijn aangesloten bij het keurmerk Erkende Verhuizer, zoals Meta Top Movers. 

Met het Garantiecertificaat Erkende Verhuizer bent u binnen de Nederlandse grenzen all-risk verzekerd. Dit betekent dat ook de door uzelf aangebrachte schade aan uw inboedel vergoed wordt. Het bedrag dat wordt uitgekeerd bij gestolen of beschadigde spullen is gebaseerd op de nieuwwaarde van de spullen. 

Waarom kiezen voor de verhuizing op maat van Meta Top Movers?

Meta Top Movers is hét verhuisbedrijf van regio Eindhoven. Wij verzorgen zowel uw particuliere als zakelijke verhuizing. Daarnaast kunt u ons inzetten voor aanvullende diensten op het gebied van verhuizen. Het huren van verhuismaterialen, het gebruik maken van de handyman service of het uit handen geven van uw volledige verhuizing behoren hierbij tot de mogelijkheden. 

Bij Meta Top Movers…

Wat zijn de kosten voor de verhuisverzekering?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om uw verhuizing uit handen te geven aan Meta Top Movers en wenst u daarbij een verhuisverzekering af te sluiten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken dan een passende offerte voor u, inclusief de kosten voor een eventuele gewenste verzekering. 

Offerte aanvragen

Kiest u voor een particuliere verhuizing, een zakelijke verhuizing of een verhuizing waarbij u liever zelf de touwtjes in handen houdt, het is allemaal mogelijk bij Meta Top Movers. Naast de verschillende opslagmogelijkheden en het uit handen nemen van een complete verhuizing, is het bij Meta top Movers ook mogelijk om gebruik te maken van de verschillende aanvullende diensten zoals het transporteren van uw inboedel en de klusjesman service

Interesse in één van de opslagmogelijkheden, het uit handen geven van de verhuizing of in de aanvullende diensten ? Neem dan contact met ons op, zodat wij een passend voorstel voor u kunnen maken. We bespreken samen uw wensen en eisen en op basis daarvan ontvangt u een op maat gemaakte offerte. 

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende verhuizers

Zekerheid & Garantie

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde, veilige verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details