Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Verhuiscoördinator

Bij verhuizen zorgen wij met onze verhuiscoördinator voor een minimale stilstand in uw bedrijf!

Verhuiscoördinator voor een zorgeloze verhuizing

Een bedrijfsverhuizing wordt door velen gezien als een complexe en stressvolle gebeurtenis. Meta Top Movers weet als geen ander hoeveel erbij komt kijken om alle werkzaamheden goed te laten verlopen.

Zo moet u rekening houden met:

Genoeg om rekening mee te houden. Dit kan een stuk makkelijker. Onze verhuiscoördinator (Facilitair Management Service) ondersteunt u het verhuisproces. Misschien wilt u een deel van de verhuiswerkzaamheden uit handen geven. Ook dat is geen enkel probleem. De verhuiscoördinator ondersteunt u zoals u dat wenst. Zo kunnen u en uw medewerkers door met de dagelijkse werkzaamheden en is er minimale stilstand. Dat is nog eens een ontspannen bedrijfsverhuizing.

Klik op contact voor meer informatie.

Op maat verhuisondersteuning

Meta Top Movers verzorgt dagelijks bedrijfsverhuizingen. Het voordeel is dat ze weten met welke aspecten ze rekening moeten houden. Ook kunnen ze snel schakelen bij onvoorziene omstandigheden. Onze verhuiscoördinatoren weten wat nodig is om het verhuistraject zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een verhuiscoördinator ondersteunt u bij:

Wanneer schakel je een verhuiscoördinator in?

Dit is afhankelijk van de omvang van de bedrijfsverhuizing en uw wensen. Hoe eerder u een verhuiscoördinator inschakelt, hoe meer zij u kunnen ondersteunen. Wil je ondersteuning in het hele traject? Informeer naar de mogelijkheden van een verhuiscoördinator op het moment dat u zoekt naar een nieuwe bedrijfsruimte.

Een verhuiscoördinator kunt u ook op een later moment inschakelen. Afhankelijk van waar u in het verhuistraject zit, wordt gekeken wat hij/zij nog voor u kan betekenen.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende Project Verhuizer (EPV)

Ook Opslag, Facility en Archiefdiensten

Hoge klantwaardering

Verhuiscoördinator kosten

De kosten hangen af van wanneer een verhuiscoördinator wordt ingeschakeld en in welke activiteiten zij u gaan ondersteunen. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. Onze verhuiscoördinator legt al uw wensen vast in een praktisch en overzichtelijk verhuisplan. Vervolgens kunt u beslissen om een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren of aanvullende dienstverlening af te nemen.

Ontdek onze aanvullende verhuisdiensten

Naast ervaren verhuiscoördinatoren ondersteunen wij u ook bij andere aspecten rondom uw bedrijfsverhuizing.

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde zakelijke verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details