Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Kunstopslag

Uw goederen gegarandeerd veilig met de kunstopslag van Meta Top Movers.

Meta Top Movers kunstopslag

Beschikt u over waardevolle en kostbare kunst, maar moet deze (tijdelijk) ergens opgeslagen worden? Dan is het opslaan van uw kunst bij Meta Top Movers een ideale uitkomst. Bij Meta Top Movers slaan wij uw kunst veilig en onder de juiste omstandigheden op, in een door u gekozen locatie. Onze beveiligde kunstopslag ruimtes vindt u verspreid door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het opslaan van uw kunst? Op deze pagina leest u hoe het opslaan van kunst er bij ons uit ziet. Heeft u nog verdere vragen of wenst u advies te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

meta top movers verhuisbedrijf

Waar voldoen onze kunstopslag ruimtes aan? 

Naast dat wij bekend staan als hét verhuisbedrijf van Eindhoven, zijn wij ook gespecialiseerd in het opslaan van kunst. Onze opslagruimtes voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en de perfecte condities voor uw kunst. 

Temperatuur en vochtregeling

Voor het behouden van de kunst kwaliteit is een optimale temperatuur van de beveiligde ruimtes van belang. Daarom koelen en verwarmen wij de ruimtes op de momenten dat dit nodig is. Daarnaast is er continue controle op de luchtvochtigheid en stemmen wij deze precies af op de ruimte en de kunst.

Beveiliging

De kunstopslag ruimtes zijn extra goed beveiligd. De ruimtes zijn voorzien van camera’s die 24 uur per dag, 7 dagen in de week alles registreren. Daarnaast is er geregistreerde toegangscontrole, waardoor altijd bekend is wie, wanneer de ruimte betreed. 

Compartimentering en brandpreventie

De opslagfaciliteiten voldoen aan alle voorschriften omtrent compartimentering en brandpreventie. Dit om te zorgen dat de kans op brand en eventuele schade zo klein mogelijk is. Uw kunst slaat u daarom met een gerust hart op in één van onze kunstopslag ruimtes. Bekijk welke. 

Wij faciliteren beheersystemen

Naast kunstopslag, faciliteren wij ook beheersystemen. Kunstbeheer houdt in het registreren en onderhouden van het kunstwerk. Maar wat komt hier precies bij kijken? 

Het start met de registratie van de eigenaar van het kunstwerk, samen met de afmetingen van het kunstobject. Daarnaast fotograferen wij het kunstwerk en voegen wij deze foto’s toe aan de registratie van het kunstwerk. Ook het eventueel verpakken van de kunst behoort tot het beheersysteem. 

Het is ook mogelijk om het verkopen van het kunstwerk uit handen te geven en aan ons over te laten. Wij plaatsen het kunstwerk voor u op een speciale site voor de verkoop. De uiteindelijke verkoop van het kunstwerk gebeurt natuurlijk alleen in overleg. Wilt u de kunst met andere gewenste doeleinden op een bepaalde website plaatsen? Dan doen wij dit ook voor u.

Wanneer is kunstopslag de ideale oplossing? 

Net zoals bij inboedelopslag, zijn er vele verschillende situaties waarbij (tijdelijke) kunstopslag een verstandige oplossing is. Denk hierbij aan: 

Het opslaan van uw kunst bij Meta Top Movers zorgt dat u het overzicht behoudt en waardevolle kunst niet kwijtraakt. Uw kunst is beveiligd opgeslagen onder de meest geschikte omstandigheden, in de locatie bij u in de buurt.

Voordelen van kunstopslag bij Meta Top Movers

Offerte aanvragen

Naast de verschillende kunstopslag oplossingen, is het ook mogelijk om uw verhuizing uit handen te nemen. We transporteren uw meubels, u kunt gebruik maken van de klusjesman service of een complete verhuizing op maat laten verzorgen. Wat uw verhuis- of opslag wens ook is, neem contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Samen bepalen we welke oplossing het beste bij uw situatie past. Vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Klik op contact voor meer informatie.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende Project Verhuizer (EPV)

Ook Opslag, Facility en Archiefdiensten

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde zakelijke verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details