Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Erkende Verhuizers

Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Meta Top Movers is aangesloten bij Erkende Verhuizers

Meta Top Movers is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit betekent dat Meta Top Movers aan een aantal kwaliteitseisen voldoet. Zo weet u zeker dat uw verhuizing in betrouwbare handen is.

Verhuizen met een Erkende Verhuizer biedt een aantal belangrijke voordelen: 

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

Dankzij het Erkende Verhuizers Certificaat kunt u rekenen op een aantal belangrijke garanties:

Bulletpoint 1. Uitgebreide verhuisverzekering
Als extra zekerheid wordt voor uw verhuizing uw inboedel verzekerd tot een bedrag van €100.000. Mocht er onverhoopt toch een ongelukje gebeuren, dan is uw kostbare inboedel verzekerd tegen materiële schade of verlies. De inboedel is verzekerd op basis van nieuwwaarde.

Bulletpoint 2. Verhuisgarantie
Mocht een Erkende Verhuizer failliet gaan of in surseance van betaling verkeren, dan zorgt de Organisatie voor Erkende Verhuizers ervoor dat een andere Erkende Verhuizer uw verhuizing alsnog uitvoert. Dubbele zekerheid dus!

Bulletpoint 3. Geschillencommissie
Wanneer u, ondanks alle zorgvuldigheid van Meta Top Movers, toch een klacht heeft over de uitvoering van uw verhuizing en u komt er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie. De Organisatie voor Erkende Verhuizers staat garant voor nakoming van de uitspraak van de Geschillencommissie Verhuizen.

Vakopleidingen Verhuiscollege

Als u gaat verhuizen breekt er een drukke periode aan. Al uw bezittingen uit handen geven, is dan niet altijd makkelijk. Maar onze verhuizers gaan discreet om met uw spullen en zullen altijd hun best doen om er ook nog een leuke dag van te maken. Dankzij opleidingen zijn al onze verhuizers goed getraind in communicatie en alle andere facetten van het verhuizen.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende verhuizers

Zekerheid & Garantie

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde verhuizing door een erkend verhuisbedrijf?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details