Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Inboedelopslag

Uw goederen veilig opgeslagen

Inboedelopslag

Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom u tijdelijk uw inboedel moet opslaan. Meta Top Movers helpt u om uw kostbare eigendommen onder de meest ideale omstandigheden op te laten slaan. We beschikken over opslagruimtes door heel het land, ook dicht bij u in de buurt. Daarbij helpen wij u natuurlijk om het gehele proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

Verhuizing

Het komt vaak voor dat een huis is verkocht, maar er nog geen vervangende woonruimte is gevonden. Of de oplevering van een nieuwbouwwoning wordt uitgesteld, waardoor u snel een oplossing moet verzinnen voor uw eigendommen. Bij een geplande verhuizing komen dergelijke gevallen met regelmaat voor. We weten hoeveel spanning deze situaties met zich mee kunnen brengen. Om deze overbruggingsperiode goed door te komen, bieden we de mogelijkheid om uw spullen tijdelijk of voor een langere periode op te bergen.

Tijdelijke opslag

In diverse gevallen is het mogelijk dat u genoodzaakt bent uw spullen voorlopig ergens onder te brengen. Bijvoorbeeld als er sprake is van relationele problemen of als een student weer thuis gaat wonen en nog geen vervangende woonruimte heeft gevonden. Als verhuisbedrijf weten we hoeveel spullen een mens in zijn of haar leven verzamelt en het komt meermaals voor dat men geen idee heeft waar ze deze tijdelijk moeten onderbrengen. Vaak vinden mensen het niet prettig om dit voor lange duur bij familie of vrienden te stallen en is dit ook niet altijd mogelijk. In dergelijke gevallen bieden wij uitkomst, want sommige situaties zijn al vervelend genoeg.

Renovatie en verbouwing

Bent u van plan uw huis te verbouwen of te renoveren en moet u kortstondig (een deel van uw) inboedel elders opslaan? Of is er door gezinsuitbreiding geen ruimte meer voor bepaalde eigendommen die u moeilijk kunt weggooien? Tijdens kluswerkzaamheden in huis is er vaak geen ruimte voor meubels en andere spullen en is de kans zelfs groot dat deze beschadigd raken. Zelfs als deze periode langer duurt dan gehoopt, is het geen enkel probleem om de huurtermijn te verlengen. 

Buitenland

Gaat u een lange reis maken of moet u voor werkzaamheden langere tijd naar het buitenland? Dan is het een in sommige gevallen erg slim om uw bezittingen tijdelijk op te slaan. Zo staan deze veilig achter gesloten duren en hoeft u in het buitenland niet bang te zijn dat er iets met uw spullen gebeurt. Ook als er sprake is van een tijdelijk verhuur van uw huis zonder inboedel, terwijl u niet in het land bent, kan een opslag bij Meta uitkomst bieden. 

Voordelen van Meta Top Movers

Klik op contact voor meer informatie.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende verhuizers

Zekerheid & Garantie

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde, particuliere verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details