Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Verhuismaterialen

Zelf uw verhuizing uitvoeren? Meta Top Movers voorziet u van de beste verhuismaterialen, waaronder inpakmateriaal, speciale hulp- en transportmiddelen en overige verhuishulpmiddelen. Daarnaast geven u graag advies en uitleg over de mogelijkheden.

Verhuismaterialen huren

Laat u uw verhuizing uitvoeren door een professioneel verhuisbedrijf, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze verhuizers beschikken namelijk over alle handige verhuismiddelen die de verhuizing een stuk soepeler laten lopen. Zij nemen al het werk uit handen waardoor u zich kunt focussen op andere zaken.

Wilt u echter zelf uw verhuizing uitvoeren, dan kan het zomaar zijn dat u niet beschikt over de juiste verhuishulpmiddelen. Zowel voor een goed verloop van de verhuizing als voor uw veiligheid en gezondheid is het essentieel dat u gebruikt maakt van ondersteunende verhuismaterialen, zoals verhuisdozen, transport dolly’s en andere handige hulpmiddelen.

Goed voorbereid beginnen aan de verhuizing met de juiste uitrusting is dus van groots belang. 

Het aanschaffen van verhuismaterialen kan erg duur zijn, daarbij komt kijken dat u de meeste materialen enkel tijdens het verhuisproces gebruikt. In dit geval is huren dus de beste optie.

Bij Meta Top Movers werken we voor het verhuur van verhuismaterialen samen met Varodarent. Samen voorzien wij u van alle verhuismaterialen die uw verhuizing gemakkelijker, veiliger en efficiënter maken.

Verhuismaterialen huren

Ruim 50 jaar verhuiservaring

Erkende Verhuizer

Ook Verhuis, Opslag, Facility en Archiefdiensten

Aangesloten bij
Top Movers

Welke verhuismaterialen kunt u huren?

Meta Top Movers helpt u aan de beste verhuismaterialen om uw verhuizing zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. In samenwerking met Varodarent verhuren wij de volgende verhuishulpmiddelen:

❍ Verhuisdozen (ook te koop)
❍ Verhuisboxen
❍ Rolcontainers
❍ Meubelhondjes / verhuishondjes
❍ Heftafels
❍ Laad en los hulpmiddelen

❍ Elektrische traploper
❍ Pompwagens, steekwagens en overige wagens
❍ Verhuiscontrainers
❍ Verhuisliften
❍ Overige verhuishulpmiddelen

Naast dat we verschillende verhuismaterialen verhuren, geven we u graag advies over welke hulpmiddelen het meest geschikt zijn voor uw verhuizing.

Hulpmiddelen voor tijdens de verhuizing

Tijdens uw verhuizing heeft u méér nodig dan voldoende verhuisdozen. Zo mogen materialen om het tillen van grote meubels eenvoudiger te maken niet ontbreken, heeft u dekens om kostbare meubels mee te beschermen nodig en zijn rolcontainers om kleinere spullen efficiënt te vervoeren geen overbodige luxe. 

Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn er een aantal factoren waar u rekening mee moet houden tijdens de verhuizing.

Pak alle spullen goed in

Uw verhuizing goed voorbereiden begint met het inpakken van alle spullen. U kunt uw spullen het beste opslaan in verhuisdozen of verhuisboxen. Deze verhuisdozen en -boxen zijn speciaal ontworpen voor het opslaan van uw (verhuis)spullen. Ze zijn namelijk sterk, eenvoudig stapelbaar en zelfsluitend. Daarnaast zijn de ze voorzien van handgrepen aan de zijkanten die het tillen vereenvoudigen.

De spullen die u niet los kunt verhuizen, zoals cd’s, servies, kleding, gereedschap en andere kleine spullen, kunt u het beste opslaan in de verhuisdozen of -boxen. Grote meubels kunt u het beste direct of gedemonteerd vervoeren. 

Bescherm uw meubels goed

Voorzie de spullen vóór het inpakken van een beschermlaag om schade aan uw spullen te voorkomen. Kleine, breekbare spullen, zoals borden en overig servies, zijn eenvoudig te beschermen door bijvoorbeeld gebruik te maken van oude kranten of inpakpapier. 

Ook grotere meubels zoals televisies, salontafels en uw televisiemeubel zijn gebaat bij een goede bescherming. Grotere meubels kunt u echter niet compleet inpakken in krantenpapier. In dit geval kunt u gebruik maken van verhuisdekens. Deze dekens kunt u op de grond leggen om krassen aan de onderkant van het meubel te voorkomen. Ook kunt u het meubel geheel bedekken met een verhuisdeken zodat er nergens krassen kunnen ontstaan.

Til en vervoer uw meubels efficiënt

Het tillen en transporteren van alle meubels en spullen is in veel gevallen het lastigste van een verhuizing. Niet alle spullen lenen zich ervoor om zomaar opgetild te worden, bijvoorbeeld een piano of bankstel. Voor deze meubels zijn er speciale verhuishulpmiddelen zoals steekwagens, pompwagens of kastenheffers.

Moet u een zwaar meubel verhuizen wat niet op de begane grond staat, maar op de eerste of tweede verdieping van uw woning? Dan is het verstandig om tijdens uw verhuizing gebruik te maken van een elektrische traploper of een verhuislift.

Daarnaast kunnen meubeltransporters (ook wel verhuishondjes) en rolcontainers worden ingezet om het sjouwwerk wat te verlichten en de efficiëntie te vergroten tijdens het verhuizen.

Klantenwaardering door onze particuliere klanten:
Klantenwaardering door onze zakelijke klanten:

Advies op maat over de juiste verhuismaterialen

Weten welke verhuismaterialen nodig zijn voor uw verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details