Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Palletopslag

Uw goederen gegarandeerd veilig met de palletopslag van Meta Top Movers.

Meta Top Movers palletopslag

Wilt u snel en gemakkelijk ruimte vrij maken in uw bedrijfspand? Met zo laag mogelijke kosten? Palletopslag is een van de meest traditionele wijze van opslag. Deze vorm van opslag is ideaal voor bedrijven en instellingen die te maken hebben met een tijdelijk of permanent ruimteprobleem. Wij van Meta Top Movers bieden klanten graag deze kant en klare oplossing. 

Meta Top Movers is dé plek voor uw palletopslag en het uit handen geven van het palletbeheer. Zo is het naast het opslaan van de pallets ook mogelijk om door ons de voorraad te laten beheren en mutaties te registreren. Benieuwd naar hoe dit eruit kan zien voor uw bedrijf? Lees dan hier wat de mogelijkheden zijn. 

meta top movers verhuisbedrijf

Mocht u na het bezoeken van deze pagina nog vragen hebben of wenst u graag persoonlijk advies te ontvangen? Neem dan contact met ons op en we kijken samen naar de best passende oplossing.

Waarom kiezen voor palletopslag?

Door de laagdrempelige opslagmogelijkheden is palletopslag een van de meest traditionele manieren van opslag. Palletopslag is zowel geschikt voor korte- als lange termijn opslag en voor kleine- als grote voorraden. Voor veel bedrijven dé perfecte manier van opslag. Praktisch en efficiënt. 

Palletopslag is een goede uitkomst wanneer:

meta top movers verhuisbedrijf

Wat zijn de kosten voor palletopslag?

Er zijn vele vormen van palletopslag met daarbij behorende wisselende kosten. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de wijze van opslag. Moet de pallet op een extra beveiligde plek staan? Is het belangrijk dat de pallet niet naast een pallet met giftige stoffen of afval komt te staan? Deze factoren zijn van belang voor het bepalen van de prijs. 

Naast de wijze van opslag is ook de grootte, het termijn van opslag en het wel- of niet beheren van de voorraad bepalend voor de kosten. Voor een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen, waarna we samen de best passende mogelijkheid zullen bekijken. Vervolgens zullen we u een daarop aansluitende offerte toesturen.

Onze palletopslag ruimtes

Naast het beheer van inboedelopslag, kantoormeubelopslag en archiefopslag zijn onze loodsen ook geschikt voor palletopslag. De palletopslag ruimtes zijn volledig beveiligd en verwarmd. Beschikt u over pallets met afwijkende maten en wenst u deze op te slaan? Dan is ook dat geen enkel probleem. De loodsen zijn ingericht om alle mogelijke maten pallets in op te kunnen slaan. Met opslagruimtes door heel Nederland is er altijd een locatie bij u in de buurt. Neem contact met ons om te bekijken wat de dichtstbijzijnde mogelijkheid is voor uw bedrijf.

Palletbeheer

Naast de pallet opslagmogelijkheid is er ook de mogelijkheid om het palletbeheer uit handen te geven. Hierbij wordt de pallet voorraad beheert door Meta Top Movers. Dit kan een prettige bijkomstigheid zijn wanneer u beschikt over actieve voorraad waar u geen ruimte voor heeft binnen uw eigen bedrijf. Wanneer een klant een bepaald product nodig heeft, opgeslagen bij het palletopslag van Meta Top Movers, kunnen wij deze in overleg op voorraad houden en vervolgens vrijgeven. Het voorkomt dure beheersysteem kosten en onnodig ruimte verlies.

Voordelen palletopslag bij Meta Top Movers

Offerte aanvragen

Naast de verschillende opslagmogelijkheden, waaronder pallet opslag, is het ook mogelijk om uw particuliere of zakelijke verhuizing uit handen te nemen. Hierbij transporteren we uw meubels, kunt u gebruik maken van de klusjesman service of kunt u ervoor kiezen om een complete verhuizing op maat te laten verzorgen door Meta Top Movers. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van verhuizen of opslag, neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden. We zullen samen bepalen welke oplossing het beste bij uw situatie past en een daarvoor passende offerte opstellen.

Klik op contact voor meer informatie.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende Project Verhuizer (EPV)

Ook Opslag, Facility en Archiefdiensten

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde zakelijke verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details