Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Archiefopslag

Uw archief gegarandeerd veilig met de archiefopslag van Meta Top Movers.

Meta Top Movers archiefopslag 

Bezit u een waardevol en belangrijk archief? En wilt u dit zo veilig mogelijk opslaan? Dan is archiefopslag bij Meta Top Movers de perfecte uitkomst. Een archief moet u voor langere tijd bewaren. Dit gaat al snel ten koste van de ó zo schaarse bedrijfsruimte. Extern uw archief opslaan en laten beheren is in dat geval een goede oplossing. Wij bij Meta Top Movers beschikken over moderne faciliteiten voor het veilig opslaan en beheren van de meest uiteenlopende archieven. 


Benieuwd naar hoe het opslaan van uw archief er bij ons uit ziet? Lees dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Heeft u daarnaast nog andere vragen of ontvangt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

meta top movers verhuisbedrijf

Waarom kiezen voor archiefopslag? 

Ondernemers zijn wettelijk verplicht om bepaalde delen van hun administratie minimaal zeven jaar te bewaren.

Documenten die u bewaart in een archiefopslag zijn:

Al het papierwerk kan ervoor zorgen dat er al snel te weinig bedrijfsruimte is, waardoor archiefopslag een goede uitkomst is. Archiefopslag is een goede uitkomst wanneer:

Zakelijke verhuizing

Onze archiefopslag ruimtes

Naast dat wij volledige verhuizingen verzorgen, staan we bekend om onze uiteenlopende opslagfaciliteiten. Zo ook op het gebied van archiefopslag. Meta Top Movers biedt u de mogelijkheid om zowel kleine- als grootschalige en statische- als dynamische archieven op te slaan. 

Onze archiefruimten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en de juiste condities voor uw archief. 

Beveiligde archiefruimte

De archiefruimten van Meta Top Movers zijn extra goed beveiligd. De bewaking van de archiefruimte en het traceerbaarheid proces zijn onderdeel van de ISO certificering eisen. Daarnaast voldoet de archiefruimte aan de G-13 norm. 

Klimaatbeheersing 

Voor het behouden van de kwaliteit van de archieven, is er continue klimaatbeheersing in de archiefopslag ruimten. De ruimtes worden gekoeld en verwarmd en we houden de luchtvochtigheid in de gaten.

Geautomatiseerd systeem

Meta Top Movers beschikt over moderne faciliteiten voor zowel het opslag- als het beheer van de archieven. De inkomende archieven verwerken wij met een geautomatiseerd systeem. Zo lokaliseren wij de stukken gemakkelijk en snel. 

Opslag van verschillende soorten archieven

Het is bij ons mogelijk om zowel statische- als dynamische archieven op te slaan. Met statische archieven bedoelen wij archieven die u niet meer voor de dagelijkse bedrijfsvoering gebruikt, maar die u nog wel moet bewaren. Dynamische archieven zijn archieven die wel nog van belang zijn voor de dagelijkse gang van zaken. 

Daarnaast is het mogelijk om zowel kleine- als grootschalige archieven bij ons op te slaan. U kunt bij ons terecht voor iedere gewenste hoeveelheid archiefopslag.

Archiefbeheer

Bij Meta Top Movers is het zowel mogelijk om het archiefbeheer uit handen te geven als om het archief zelf te beheren. Kiest u ervoor om het archiefbeheer uit handen te geven? Dan betekent dit dat wij de archiefruimte voor u indelen en voorzien van de juiste registratiecodes.

Eigen archiefopslag ruimte

Bij Meta Top Movers is het ook mogelijk om een eigen archiefruimte te huren. Hierbij is het volledige archief in eigen beheer. Alleen uw geautoriseerd personeel heeft toegang tot uw archief. In dit geval bent u er zeker van dat de documenten vertrouwelijk opgeslagen zijn. 

Voordelen van archiefopslag bij Meta Top Movers

Offerte aanvragen

Naast het opslaan van archieven en andere soorten opslag, is het ook mogelijk om uw verhuizing volledig uit handen te nemen. We transporteren uw meubels en daarnaast kunt u gebruik maken van de klusjesman service. Ook het verzorgen van een complete verhuizing op maat is mogelijk. Wat uw opslag- of verhuis wens ook is, neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden. Op basis van uw wensen en persoonlijke situatie, maken we een passende offerte.

Klik op contact voor meer informatie.

Ruim 50 jaar ervaring

Professionele Project Verhuizer (PPV)

Ook Opslag, Facility en Archiefdiensten

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde zakelijke verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details