Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Wat kost een verhuisbedrijf?

Schrijver

admin

Onderwerp Verhuistips
Gepubliceerd op

juni 6, 2023

Over het algemeen brengt verhuizen veel stress met zich mee. Het neemt veel tijd in beslag, je moet zorgvuldig omgaan met je inboedel en je moet alles kunnen transporteren van A naar B. Een klus die daarom graag uit handen gegeven wordt aan een verhuisbedrijf. Maar wat zijn de kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf?

Kosten verhuisbedrijf

De kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals:

Arbeidskosten

Één van de grootste kostenposten zijn de arbeidskosten van de verhuizers. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van de verhuizing, wordt bepaald hoeveel verhuizers er nodig zijn en hoelang zij naar verwachting bezig zijn met de verhuizing. 

Wanneer er veel meubilair verhuist moet worden zijn de verhuizers hier logischerwijs langer mee bezig dan wanneer je enkel dozen hebt om te verhuizen. 

Transportkosten

Ook een belangrijke factor voor de kosten van een verhuisbedrijf zijn de transportkosten. De transportkosten zijn afhankelijk van de grootte van de verhuizing en de soort inboedel die verhuist moet worden. Op basis van wat er verhuisd moet worden, wordt bepaald wat voor verhuiswagen er ingezet wordt. 

Daarnaast wordt de afstand tussen locatie A en locatie B ook meegenomen in de transportkosten. 

Verhuismaterialen

De benodigde verhuismaterialen voor je verhuizing kunnen via het verhuisbedrijf gehuurd worden. Bij verhuismaterialen kun je denken aan transport dolly’s, verhuisdozen en andere hulpmiddelen zoals pompwagens en verhuisliften. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om kleine verhuismaterialen zoals verhuisdozen zelf aan te schaffen. Echter heb je deze dozen enkel nodig tijdens het verhuisproces, waardoor het vaak voordeliger is om deze te huren.De afweging of je wel of geen verhuismaterialen wilt huren heeft ook invloed op de kosten van het verhuisbedrijf. 

Extra verhuisservice

Naast dat je een verhuisbedrijf inzet voor het daadwerkelijk verhuizen van je inboedel, is het ook mogelijk om het complete proces uit handen te geven. Zo kun je de inboedel laten inpakken door verhuizers en kun je gebruik maken van de klusjesman service waardoor al het meubilair voor jou ge(de)monteerd wordt.

Besparen verhuiskosten

Wil je graag een verhuisbedrijf inzetten voor de verhuizing maar tegelijkertijd ook besparen op de kosten? Help dan zelf mee tijdens de verhuizing. Alles wat jij zelf kunt doen is minder werk voor de verhuizers en dus een verlaging in de kosten. 

Uiteindelijke kosten verhuizing

Wat de kosten uiteindelijk zijn voor het inhuren van een verhuisbedrijf is afhankelijk van de bovenstaande factoren. Omdat dit per woning en situatie verschillend is, is het lastig hier vooraf een schatting over te geven. Mocht je benieuwd zijn naar wat een verhuizing met een verhuisbedrijf in jouw geval zou kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende verhuizers

Zekerheid & Garantie

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde particuliere verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details