Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Verhuizing op maat

Zorgeloos verhuizen met de verhuizing op maat van Meta Top Movers

Meta Top Movers verhuizing op maat

Is verhuizen voor enorm stressvol? Of heeft u simpelweg niet de mensen en middelen tot uw beschikking voor de verhuizing die op de planning staat? Geef uw verhuizing dan uit handen aan de vakkundige en gecertificeerde verhuizers van Meta Top Movers. 

Een verhuizing onder niet alledaagse omstandigheden, verhuizingen die vragen om praktische oplossingen of complete bedrijfspand verhuizingen, iedere verhuizing wordt piekfijn uitgevoerd. Meta Top Movers is creatief in het bedenken van de juiste oplossingen, beschikt over kennis, ervaring en vakmanschap waardoor iedere verhuizing, groot of klein tot een goed einde wordt gebracht. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een verhuizing op maat? Op deze pagina leest u wat een verhuizing op maat inhoudt. Mocht u na het lezen van deze pagina nog verdere vragen hebben of graag persoonlijk advies ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

Een verhuizing op maat, wat houd dat in? 

Met een verhuizing op maat wordt de gehele verhuizing uit handen genomen. 

Uw volledige inboedel, kantoormateriaal of magazijnvoorraad wordt door onze verhuizers ingepakt, gedemonteerd en vervoert naar de (tijdelijke) opslag of het nieuwe pand. Wanneer alles op de uiteindelijke locatie is, wordt het meubilair gemonteerd, de dozen uitgepakt en de schilderijen opgehangen. 

Met een verhuizing op maat kunt u gebruik maken van onze klusjesman service, ook wel handyman service genoemd. Klusjes die normaliter een aantal weken blijven liggen worden meteen opgepakt, zodat u zich direct thuisvoelt of zodat werknemers niet hoeven te zoeken naar de benodigde materialen. Elektronische apparaten worden aangesloten, foto’s worden opgehangen en kleine reparaties worden uitgevoerd. 

Daarnaast hoeft u met een verhuizing op maat niet na te denken over het aanschaffen of huren van het juiste verhuismateriaal. Met een verhuizing op maat nemen wij al het benodigde materiaal mee en zorgen we ervoor dat de verhuizing efficiënt en veilig verloopt.  

Waarom kiezen voor de verhuizing op maat van Meta Top Movers?

Meta Top Movers staat bekend als hét verhuisbedrijf van regio Eindhoven. Naast het verzorgen van zowel particuliere als zakelijke verhuizingen, kunt u ons ook inzetten voor aanvullende diensten op het gebied van verhuizen. Zo behoren het huren van verhuismaterialen, het inzetten van de handyman service of het volledig uit handen geven van een verhuizing tot de mogelijkheden. 

Wat zijn de kosten voor een verhuizing op maat?

De kosten voor een verhuizing op maat zijn afhankelijk van verschillende factoren. De grootte van de verhuizing, de verwachte tijdsduur, de werkzaamheden en de eventuele benodigde opslag bepalen onder andere de uiteindelijke prijs. 

Voor een prijsindicatie kunt u ten allen tijden vrijblijvend contact met ons opnemen. We zullen dan uw wensen bespreken en u op basis hiervan een passende offerte toesturen. 

Offerte aanvragen

Naast de mogelijkheid om uw particuliere of zakelijke verhuizing volledig uit handen te geven, kunt u er ook voor kiezen de verhuizing in eigen handen te houden en gebruik te maken van onze aanvullende diensten. Bij Meta Top Movers kunt u gebruik maken van de klusjesman service, het transporteren van uw inboedel en verschillende opslagmogelijkheden. Interesse in een verhuizing op maat of in een van onze aanvullende diensten of opslagmogelijkheden? Neem contact met ons op zodat we samen uw wensen kunnen bespreken. We maken dan vervolgens een passend voorstel voor u, met een op maat gemaakte offerte. 

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende Project Verhuizer (EPV)

Ook Opslag, Facility en Archiefdiensten

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde zakelijke verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details