Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Jouw verhuisbedrijf in Eindhoven

Zonder zorgen verhuizen van, naar of binnen regio Eindhoven met Meta Top Movers. Dé erkende verhuizer van de lichtstad.

Verhuist u van, naar of binnen Eindhoven? Met Meta Top Movers verhuist u vakkundig en betrouwbaar. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen genieten van een volledig uit hangen genomen verhuizing. 

Met ruim vijftig jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een van de bekendste en hét grootste verhuisbedrijf in Eindhoven en omgeving. Onze verhuisbus is niet te missen in de prachtige lichtstad.

Meta Top Movers verhuisbedrijf Eindhoven

Waarin wij ons onderscheiden? Meta Top Movers is aangesloten bij Top Movers. Dit is een organisatie die bestaat uit 16 vooraanstaande Erkende Verhuisbedrijven, verspreid over 25 vestigingen in Nederland. 

Iedere vestiging is bekend in zijn eigen regio. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van een groot netwerk en voordelige tarieven hanteren. Onze gespecialiseerde verhuizers zijn thuis in de regio Eindhoven.

Erkend verhuisbedrijf in Eindhoven

U wilt snel en gemakkelijk verhuizen met verhuizers die zorgvuldig omgaan met uw spullen. Maar hoe bent u ervan verzekerd dat u uw inboedel aan het juiste verhuisbedrijf overlaat? 

Meta Top Movers is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Om aan te sluiten bij deze organisatie moet een verhuisbedrijf aan kwaliteitseisen voldoen. U heeft daarnaast recht op de volgende garanties:

Goedkoop verhuizen

Veel mensen denken dat het inschakelen van een verhuisbedrijf duur is. Bedenk dat het zelf regelen van materiaal, vervoer en randzaken snel optellen. Doordat wij voordelige tarieven hanteren laat u zich ontzorgen, zonder dat u de hoofdprijs betaalt. 

De kosten van ons verhuisbedrijf in Eindhoven zijn afhankelijk van de soort en omvang van de verhuizing. Het is daarnaast ook mogelijk om aanvullende diensten naar wens af te nemen.

Een basisverhuizing (met beperkte inboedel) regelen wij al voor u vanaf €300. Uw verhuizing is in specialistische en vakkundige handen met de verhuizers van Eindhoven. Wij voeren deze werkzaamheden dagelijks met uiterste zorg uit.

Een verhuizing zoals u dat wenst

Verhuizen is een vrij breed begrip. Daarom bieden wij aanvullende verhuisdiensten. Op deze manier ontzorgen wij u volledig bij uw verhuizing naar, van of binnen Eindhoven. Wij helpen u van begin tot eind.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende verhuizers

Zekerheid & Garantie

Hoge klantwaardering

Particuliere verhuizing in de regio Eindhoven

Wij weten uit ervaring dat er veel komt kijken bij een particuliere verhuizing. Zo heeft u onder andere verhuishulp, verhuismiddelen en vervoer nodig. Dit kan een hoop stress opleveren. Kies voor een verhuisbedrijf in Eindhoven met vakbekwaam personeel die garant staat voor een piekfijne particuliere verhuizing. Wij komen langs voor een inventarisatie en stemmen vervolgens samen uw verhuisbehoefte af.

Bedrijfsverhuizing in de regio Eindhoven

Uw zakelijke inboedel laat u niet zomaar aan ieder Eindhovens verhuisbedrijf over. Er komt veel bij kijken, waardoor een volledige ontzorging geen overbodige luxe is. Een bedrijfsverhuizing met Meta Top Movers betekent dat u zich kunt focussen op uw medewerkers en dagelijkse werkzaamheden. En uw zakelijke verhuizing? Wij zorgen dat deze zorgvuldig en vlot verloopt. Onze ervaren verhuizers begeleiden, coördineren en regelen uw zakelijke verhuizing van begin tot eind.

Ontdek onze aanvullende diensten

Verhuizen is een heel geregel. U wilt natuurlijk voorkomen dat de verhuizing aanbreekt en u er achter komt dat er te weinig verhuismaterialen zijn ingeslagen of u handen tekort komt. Wij bieden daarom een aantal aanvullende diensten. 

Neem vandaag nog contact op met Meta Top Movers

Meta Top Movers verzorgt uw verhuizing in de regio Eindhoven van A tot Z. Dat is in ieder geval weer een zorg minder. U vindt ons op het bedrijventerrein Flight Forum 3550 in Eindhoven. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 040 – 25 23 015 of u kunt ons contactformulier invullen. Dezelfde werkdag nemen wij nog contact met u op.

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde verhuizing door een erkend verhuisbedrijf?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details