Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Verhuisbedrijf Eindhoven

Meta Top Movers uw ervaren en vakkundig verhuisbedrijf Eindhoven.

U verhuist vakkundig en betrouwbaar van, of naar Eindhoven, met Meta Top Movers. Onze verhuisbus is bijna niet te missen in de prachtige lichtstad. Met ruim vijftig jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een van de bekendste en hét grootste verhuisbedrijf in Eindhoven en omgeving.

Top Movers Eindhoven

Waarin wij ons onderscheiden? Meta Top Movers is aangesloten bij Top Movers. Dit is een organisatie die bestaat uit 16 vooraanstaande Erkende Verhuisbedrijven, verspreid over 25 vestigingen in Nederland. Iedere vestiging is bekend in zijn eigen regio. Daardoor maken wij gebruik van een groot netwerk en hanteren wij voordelige tarieven. Onze gespecialiseerde verhuizers zijn thuis in regio Eindhoven.

Erkend verhuisbedrijf in Eindhoven

U wilt vakkundig en betrouwbaar verhuizen. Maar hoe bent u ervan verzekerd dat u uw inboedel aan het juiste verhuisbedrijf in Eindhoven overlaat? Meta Top Movers is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Om aan te sluiten bij deze organisatie moet een verhuisbedrijf aan kwaliteitseisen voldoen. U heeft daarnaast recht op de volgende garanties:

Kosten verhuisbedrijf Eindhoven

Veel mensen denken dat het inschakelen van een verhuisbedrijf duur is. Bedenk dat het zelf regelen van materiaal, vervoer en randzaken snel optellen. Doordat wij voordelige tarieven hanteren laat u zich ontzorgen, zonder dat u de hoofdprijs betaalt. De kosten van ons verhuisbedrijf in Eindhoven zijn afhankelijk van de soort en omvang van de verhuizing. Het is mogelijk om aanvullende diensten naar wens af te nemen.

Een basisverhuizing (met beperkte inboedel) regelen wij al voor u vanaf €300. Uw verhuizing is in specialistische en vakkundige handen. Zij voeren deze werkzaamheden dagelijks uit met uiterste zorg.

Een verhuizing zoals u dat wenst

Verhuizen is een vrij breed begrip. Daarom bieden wij aanvullende verhuisdiensten. Op deze manier ontzorgen wij u volledig bij uw verhuizing in Eindhoven. Wij helpen u van begin tot eind.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende verhuizers

Zekerheid & Garantie

Hoge klantwaardering

Particuliere verhuizing in Eindhoven

Wij weten uit ervaring dat er veel komt kijken bij een particuliere verhuizing. Zo heeft u onder andere verhuishulp, verhuismiddelen en vervoer nodig. Dit kan een hoop stress opleveren. Kies voor een verhuisbedrijf in Eindhoven met vakbekwaam personeel die garant staat voor een piekfijne particuliere verhuizing. Wij komen langs voor een inventarisatie. Vervolgens stemmen wij ook meteen uw verhuisbehoefte af.

Zakelijke verhuizing in Eindhoven

Uw zakelijke inboedel laat u niet zomaar aan ieder Eindhovens verhuisbedrijf over. Er komt veel bij kijken, waardoor een volledige ontzorging geen overbodige luxe is. Een zakelijke verhuizing met Meta Top Movers betekent dat u ruimte heeft om te focussen op uw medewerkers en dagelijkse werkzaamheden. En uw zakelijke verhuizing? Wij zorgen dat deze zorgvuldig en vlot verloopt. Onze ervaren verhuizers begeleiden, coördineren en regelen uw zakelijke verhuizing van begin tot eind.

Ontdek onze aanvullende diensten

Of u in de buurt van Eindhoven wilt verhuizen of daarbuiten, het is een heel geregel. Want u wilt niet dat de dag van verhuizing aanbreekt en het blijkt dat te weinig verhuismaterialen zijn ingeslagen. Daarom bieden wij een aantal aanvullende diensten.

Neem vandaag nog contact op met Meta Top Movers

Meta Top Movers verzorgt uw Eindhovense verhuizing van A tot Z. Dat is in ieder geval weer een zorg minder. U vindt ons op het bedrijventerrein Flight Forum 3550 in Eindhoven. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 040 – 25 23 015 of u kunt ons contactformulier invullen. Dezelfde werkdag nemen wij nog contact met u op.

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde verhuizing door een erkend verhuisbedrijf?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details