Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Stappenplan verhuizen

Schrijver

Meta

Onderwerp Verhuistips
Gepubliceerd op

oktober 6, 2022

Een verhuizing is voor iedereen een stressvolle en kostbare periode. Een nieuw huis betrekken is geweldig, maar er komt zoveel bij kijken voor de verhuizing naar een woning gemaakt kan worden. Niet voor niets schakelen vele huizenkopers een bedrijf in om de overstap makkelijker en uiteindelijk ook effectiever te maken. Als beste verhuisbedrijf van de regio Eindhoven zorgen wij er in de volgende stappen voor dat uw eigendommen met de grootste zorg worden verhuisd.

Stap 1: Het juiste verhuisbedrijf

Wanneer u de keuze maakt om ons als verhuisbedrijf in te schakelen, vraagt u natuurlijk eerst een offerte aan. Zodra wij op de hoogte worden gebracht van uw verhuisplannen, maken wij een afspraak. Een medewerker komt bij uw huidige woning langs en maakt een indicatie van de volgende punten:

• De grootte en het type van uw huidige en nieuw te betrekken woning (verhuist u bijvoorbeeld van een appartement naar een woonhuis en uit hoeveel verdiepingen bestaat deze)
• De omvang van het benodigde verpakkingsmateriaal (dozen, vloeipapier, folie, etc.)
• De inschatting van wat er extra nodig is om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen (het aantal verhuizers, de inzet van het vervoer, een verhuislift, etc.)
• Speciale wensen? Deze worden natuurlijk met u besproken.

Stap 2: Vrijblijvende offerte

Op basis van de inventarisatie sturen wij u een overzichtelijke kostenberekening. Deze wordt gemaakt op basis van alle facetten die bij het verhuisproces meespelen. Het grote voordeel is dat wij alle verhuismiddelen in huis hebben (dozen, rekken, hoezen, stickers en meer). Wij maken hiervoor een goede planning en nemen dit mee in de prijs, evenals de kosten voor het personeel en vervoer. Geheel op maat met u afgestemd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verhuisdag.

Stap 3: Akkoord?

Als u Meta Top Movers inschakelt, gaat u in zee met een verhuisbedrijf dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft en zorgt voor een soepel verhuisproces. Op basis van de gepersonaliseerde offerte kunt u er vanuit gaan dat uw dierbare bezittingen met zorg worden behandeld en vervoert. Gaat u akkoord met de offerte, dan plannen wij alles voor u uit. Heeft u nog andere puntjes, passen wij dit aan. En wees gerust, wij staan voor zekerheid en zijn volledig verzekerd bij eventuele schade tot 100.000 Euro.

Stap 4: Inpakken

De meeste mensen kiezen ervoor zelf hun dozen in te pakken. Wij leveren op tijd én op afspraak het ingeschatte verhuismateriaal. Mocht dit onvoldoende blijken te zijn, dan regelen we gratis extra dozen en vloeipapier. Lees ook onze verhuistips waar u alles kunt nalezen over het zo efficiënt mogelijk inpakken. Let er goed op dat alles ingepakt moet zijn op de dag van de verhuizing, zodat dit snel en gesmeerd loopt.

Hiernaast bieden wij de Handyman-service aan. Desgewenst kunnen wij u helpen met in- en uitpakken, het (de)monteren van het meubilair. Vraag hiernaar gerust naar bij de aanvraag van een offerte of als we bij u langskomen. Het scheelt een hoop zorgen als we dit uit handen kunnen nemen.

Stap 5: Plannen

Ruim 3 weken voor de dag van verhuizing nemen wij contact met u op om de definitieve datum en het tijdstip vast te leggen. Maakt u zich geen druk over het vervoer, route en parkeermogelijkheden. Dit plannen wij ruimschoots van tevoren. Onze gekwalificeerde chauffeurs en verhuizers hebben jarenlange ervaring.

Stap 6: De verhuisdag

Op de afgesproken tijd staan wij met voldoende bussen en materieel klaar om uw inboedel naar uw nieuwe woning te brengen. Omdat u heeft gekozen voor een Erkend Verhuisbedrijf heeft u de garantie dat uw verhuizing altijd doorgaat, wat er ook gebeurt. U loopt dus geen enkel risico als iemand ziek wordt of zich blesseert.

Doordat wij bij uw thuis zijn geweest weten wij exact hoeveel laadruimte wij nodig hebben. Voor u het weet staat uw huisraad in de vrachtwagen en rijden wij naar uw nieuwe adres. Het enige dat u hoeft te doen is ons te helpen met het aanwijzen waar de spullen moeten komen. In no time wordt dit op de juiste plek neergezet, eventueel uitgepakt en in elkaar gezet.

Stap 7: Nazorg

Wij vinden het altijd belangrijk dat een verhuizing volgens plan verloopt. Na enkele dagen nemen wij sowieso contact met u op, om na te gaan of alles goed is verlopen. Inventariseer dus ook goed of er geen beschadigingen aan uw meubilair zijn ontstaan. Er kan altijd een ongelukje gebeuren, maar mocht dit het geval zijn, dan is uw inboedel verzekerd tegen verlies. Zelfs als er een belangrijk item ontbreekt of verloren is gegaan. Zelfs als u hier later komt, kunt u ons hierover informeren.

Tip: 5 tips bij het kiezen van een verhuisbedrijf

Hoe kiest u nu het verhuisbedrijf dat het best bij u past? En waar moet u op letten? Wij geven hier 5 tips over het kiezen van het juiste verhuisbedrijf.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende verhuizers

Zekerheid & Garantie

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde particuliere verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details