Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Archiefverhuizing

Bij verhuizen zorgen wij voor een minimale stilstand in uw bedrijf!

Verhuizen van archieven en bibliotheken

Meta Top Movers verhuist uw archieven / bibliotheek efficiënt en accuraat, volgens een vooraf nauwkeurig opgesteld plan. Wij werken met vakkundige verhuizers (die beschikken over de VOG-RP en VOG-NP erkenning) en de juiste middelen om de archiefwerkzaamheden zorgvuldig uit te voeren. Wij denken met u mee en adviseren u graag over hergebruik van stellingen, een goede codering en het opstellen van een indelingsplan van uw archief. Kostbaarheden, belangrijke archiefstukken of bijzondere boeken krijgen van ons een exclusieve behandeling, zodat u bent verzekerd van een perfecte verhuizing.

U kunt uw archieven en bibliotheken tijdelijk of voor langere tijd opslaan in onze goed beveiligde en geconditioneerde opslaglocaties door het hele land. Kijkt u op Archiefopslag voor meer informatie.
Ook beschikt Meta Top Movers over moderne faciliteiten voor het beheer van uw archief. Dit kan variëren van het opschonen, opzoeken, klaarzetten en bezorgen tot en met het per e-mail versturen van stukken. Wij zorgen ervoor dat uw goederen worden opgeslagen en beheerd onder de meest ideale omstandigheden.

Klik op contact voor meer informatie.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende Project Verhuizer (EPV)

Ook Opslag, Facility en Archiefdiensten

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde zakelijke verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details