Uw verhuizing prettig geregeld met Meta Top Movers!

Projectverhuizingen

Bij verhuizen zorgen wij voor een minimale stilstand in uw bedrijf!

Uw projectverhuizing is bij ons in goede handen

Een projectverhuizing zoals het verhuizen van een school, zorginstelling, machinepark of een kunstcollectie heeft bijzondere aandacht nodig. Een dergelijke verhuizing staat of valt bij een goede communicatie. Hierbij worden onduidelijkheden, onrust en de daarbij behorende stress voorkomen. Het gaat bij een projectverhuizing immers om veel meer dan alleen het verhuizen van meubilair.

Professioneel verhuizen vraagt een goede voorbereiding

Een goede voorbereiding zorgt voor een efficiënt verloop van de projectverhuizing. De volgorde, specifieke eisen aan het transport of de hulpmiddelen die nodig zijn, worden in kaart gebracht. Hierdoor ontstaat een overzichtelijk en gedetailleerd draaiboek met daarin alle afspraken met betrekking tot de planning, procedures en eventueel extra medewerkers die ingezet gaan worden om de nieuwe locatie in te richten.

Verhuizen met specialisten

De verhuizing van een zorginstelling raakt vaak een gevoelige snaar. Het gaat immers om veel meer dan alleen het verhuizen van het meubilair. Een dergelijke verhuizing vraagt een specifieke aanpak waarbij rust van essentieel belang is voor alle betrokkenen. In een zeer vroeg stadium geven wij desgewenst een voorlichting aan de bewoners of patiënten en hun familieleden met betrekking tot de verhuizing en wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de individuele wensen.

Snel en efficiënt verhuizen

Ook in het onderwijs is de rust – gecombineerd met snelheid – van essentieel belang om de onderwijsinstelling in een kort tijdsbestek te verhuizen zodat de lessen weer snel hervat kunnen worden. Verhuizen binnen een onderwijsinstelling is voornamelijk een logistiek proces. Door de inzet van een groot aantal medewerkers, materieel en specialisten die op de nieuwe locatie alles aansluiten, is het mogelijk om de verhuizing snel en efficiënt te realiseren.

Meta Top Movers begeleidt uw gehele projectverhuizing. Met onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met de vragen, onrust en zorgen die een dergelijke verhuizing met zich meebrengt en kunnen wij zorgen voor een tijdelijke opslag indien dit nodig blijkt.

Staat er bij u een bijzondere verhuizing op de planning? Bij ons team van specialisten is uw projectverhuizing in goede handen. Neem daarom tijdig contact op zodat wij samen met u uw verhuizing kunnen doorspreken.

Ruim 50 jaar ervaring

Erkende Project Verhuizer (EPV)

Ook Opslag, Facility en Archiefdiensten

Hoge klantwaardering

Vraag een offerte aan!

Vrijblijvende offerte ontvangen voor een geheel verzorgde zakelijke verhuizing?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details